newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Smiley si Delia vor concerta la finala concursului Chipul Bucuresti Mall


PDF Print
A | a
E-mail
de United | Luni, 3 noiembrie 2014, 10:27 webReleases | Showbiz

Concerte Bucuresti Mall | Foto: webPR.ro
Miercuri, 5 noiembrie, incepand cu ora 17:00, clientii Bucuresti Mall sunt asteptati la petrecerea ce marcheaza aniversarea de 15 ani a primului centru comercial din Romania si la alegerea tinerei care il va reprezenta timp de un an, marea castigatoare a concursului Chipul Bucuresti Mall.

Maestrii de ceremonii ai evenimentului, care vor tine publicul in priza, vor fi Razvan si Dani. Un DJ va incalzi atmosfera, apoi Delia & Band vor da tonul acestei seri exceptionale cu un concert de zile mari. "Tin minte cat de entuziasmata am fost in momentul in care se deschidea in sfarsit un mall in Bucuresti. Doar prin calatoriile mele in strainatate intrasem in mall-uri si, cand am auzit ca o sa avem si in Capitala, abia asteptam sa il vizitez si sa imi cumpar ce era mai special. Ma bucur mult ca o sa cant pe 5 noiembrie la aniversarea celor 15 ani si sunt foarte curioasa cine o sa fie Chipul Bucuresti Mall", a declarat Delia.

Pentru a descoperi castigatoarea concursului, juriul va supune cele cinci finaliste la diverse probe. Ele vor defila pe catwalk, purtand tinute special concepute de catre bloggerita de fashion Carmen Negoita, tinute compuse din piese vestimentare disponibile in magazinele din mall.

Juriul, compus din Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Savuica si Razvan Ciobanu, va avea mai putin de o ora la dispozitie pentru a alege Chipul Bucuresti Mall. Castigatoarea concursului va deveni -“ timp de un an - imaginea oficiala a primului centru comercial modern din Romania si va fi recompensata cu un contract pe un an de zile cu o agentie de modele profesionista in valoare de 5000 de euro si cu o seara de vis alaturi de Bogdan Vladau. Petrecerea se va incheia cu servirea tortului aniversar si cu un concert cu artistul in voga  Smiley.

Partener media: realitatea.net
  103 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings