newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Prima cafenea Gloria Jean's Coffees din judetul Prahova isi deschide portile in AFI Palace Ploiesti


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Miercuri, 15 octombrie 2014, 10:16 webReleases | Showbiz

Prahovenii iubitori de cafea se vor putea bucura incepand cu 15 octombrie, de prima locatie Gloria Jean's Coffees din judet, in AFI Palace Ploiesti. Amplasata la intrarea Iris a centrului comercial si cu o suprafata de peste 110 mp, cafeneaua isi va intampina clientii cu o selectie bogata de cafea boabe cu arome si clasice, un numar mare de bauturi pe baza de  cafea, calde si reci, toate acompaniate de gustari dulci, accesorii  specifice cafelei si nu numai.

"Ne dorim sa aducem cat mai multe branduri in exclusivitate pentru Ploiesti pentru a oferi clientilor nostri mixul perfect de optiuni dedicate modei, frumusetii, petrecerii timpului liber si nu numai. Astfel, odata cu deschiderea Gloria Jean's Coffees, ploiestenii se vor putea bucura de bauturile renumite si apreciate in toata lumea, intr-un ambient placut, chiar in orasul lor”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Potrivit reprezentantilor Gloria Jean'€™s Coffees, cafenelei din AFI Palace Ploiesti i se va adauga  pe parcurs si o terasa exterioara.

Odata cu aceasta deschidere, Gloria Jean's Coffees atinge 10 locatii in Romania si mai mult de 900 de locatii in peste 30 de tari, fiind cunoscuta de mai bine de 30 de ani pe plan international pentru cafeaua gourmet.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Ploiesti, puteti urmari site-ul www.afipalaceploiesti.ro si pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

 
  89 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings