newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: €žCriminali in prim-plan, un nou sezon pe Crime + Investigation


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Joi, 7 august 2014, 14:39 webReleases | Showbiz

Din 11 august, Crime + Investigation (CI) va difuza noi episoade ale serialului "€žCriminali in prim-plan" in fiecare zi de luni, la ora 23:00.

In cadrul noului sezon, CI va prezenta crime neobisnuite, comise de oameni obisnuiti. Acestia pot fi chiar vecinul politicos, prietenul care este mereu sufletul petrecerii sau colegul saritor, care au insa si o latura ascunsa. Ei arata, vorbesc si se comporta natural si, cu toate acestea, crimele lor au socat intreaga lume.

„€žCriminali in prim-plan”€ include marturii ale celor care i-au cunoscut, au avut incredere in ei sau i-au iubit pe cei care sunt urmariti pentru crime terifiante. Fie ca sunt soti, sotii, copii, prieteni, vecini, politisti sau procurori, toti au vazut raul de aproape. 

Sezonul incepe cu povestea italiencei Sarah Scazzi, o adolescenta care a disparut pe drumul catre plaja. In scurt timp, cazul a devenit o obsesie nationala care a generat valuri de indignare in intreaga lume. La final, cei care investigau situatia au aflat cu stupoare ca varul, unchiul si matusa victimei au fost implicati in disparitia ei.

Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibila la UPC si Romtelecom.

 A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation, Crime + InvestigationHD si H2. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 90 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 19 limbi.
  206 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings