newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: €žMuntenii se intorc pe HISTORY®, in al treilea sezon


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Joi, 7 august 2014, 9:56 webReleases | Showbiz

HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania¹, va difuza premiera celui de-al treilea sezon al serialului "Muntenii"€ pe 27 august. Noile episoade vor fi difuzate in fiecare miercuri, la ora 22:00.

In al treilea sezon, muntenii continua sa-si croiasca drum prin muntii neimblanziti din SUA, confruntandu-se cu una dintre cele mai reci si mai grele ierni din ultimii zeci de ani. Animalele de prada sunt o amenintare constanta pentru Marty, Tom, Eustace, Rich, Charlie si pentru noul muntean Kyle. Cu totii stiu ca bestia cea mai feroce este Mama Natura insasi, iar anul acesta ii chinuieste din greu.

Din nou, muntenii fac fata extremelor salbaticiei, unde un singur pas gresit ii poate arunca intre falcile unui urs grizzly sau ii poate lasa izolati si fara ajutor. Fiecare dintre munteni se lupta cu frigul ucigator si se confrunta cu noi provocari pentru a supravietui.

Mai mult detalii despre serialul "Muntenii"€ sunt disponibile pe site-ul oficial  HISTORY Romania.

HISTORY® este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

 

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuala ce prezinta o multitudine de personaje care impartasesc povesti din trecut si din prezent. La HISTORY®, limitele sunt impinse pana la extrem, negocierile sunt castigate si noi detalii inedite ies mereu la iveala.

 

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD si H2®. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 90 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 19 limbi.

 

  91 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings