newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Craciunul a fost sarbatorit in varianta estivala, in AFI Palace Ploiesti


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Marţi, 5 august 2014, 17:32 webReleases | Showbiz

In AFI Palace Ploiesti, vizitatorii s-au bucurat de magia Craciunului in mijlocul verii, in cadrul campaniei "Christmas in July"€. Toata luna iulie a fost dedicata bucuriei si cadourilor, fiind pregatite mai multe surprize si evenimente tematice pentru toti vizitatorii AFI Palace Ploiesti.

"€žPrin intermediul acestei campanii, ne-am propus sa aducem Craciunul de doua ori in acest an si sa-l celebram intr-un mod inedit. Astfel, am creat resedinta de vara a lui Mos Craciun chiar in AFI Palace Ploiesti si i-am invitat pe toti cei prezenți sa o viziteze si sa participe la activitatile dedicate. Suntem bucurosi ca atat de multe persoane au raspuns invitatiei si speram sa facem din Christmas in July o traditie"€, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Christmas in July a fost celebrat de copii printr-o sesiune de gatit si decorat turta dulce, cu sprijinul Electrolux, si un concurs de modelat prajituri din plastilina. De asemenea, membrii comunitatii elene din Prahova au insufletit evenimentul cu dansuri si cantece traditionale grecesti. In toata aceasta perioada, mall-ul a fost aranjat cu decoratiuni deosebite de iarna, adaptate insa sezonului estival. Voia buna a cuprins si parcarea mall-ului, unde un parc de distractii si un circ au intampinat vizitatorii centrului comercial. In plus, pentru prietenii AFI Palace Ploiesti au fost realizate concursuri speciale pe pagina de Facebook. 

Campania s-a incheiat festiv cu un concert sustinut de catre Stefan Banica Jr., care a cantat atat melodiile sale dedicate Craciunului, cat si multe altele, foarte apreciate de catre public. Concertul a fost completat de un spectacol pe gheata, in care trupe de dans au facut freestyle si au dansat pe patinoar. 

Toata luna iulie, vizitatorii AFI Palace Ploiesti au putut profita de oferte si preturi speciale in majoritatea magazinelor, iar cumparaturile de peste 200 Ron au fost la randul lor rasplatite cu alte discount-uri semnificative.

Nici luna august nu se lasa mai prejos, deoarece ea debuteaza in AFI Palace Ploiesti cu o noua surpriza: maratonul de shopping din cadrul campaniei "€œMegalichidare de stoc"€. Printre magazinele care au pregatit reduceri de peste 70%, intre 5 si 7 august, se numara: Samsonite, Salamander, Aldo, Optiplaza, Parfois, Il Passo, Kenvelo, TIMEOUT, Cora, Motivi, Mohito, Winner si Cropp Town.

De asemenea, distractia continua pentru copii, langa AFI Palace Ploiesti, unde ii asteapta jocuri gonflabile, ateliere creative si piscine cu bile.

 

Vara aceasta, toata lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Ploiesti puteti accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Ploiesti.

 

Despre AFI Palace Ploiesti

AFI Palace Ploiesti detine peste 100 de branduri renumite national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova. In AFI Palace Ploiesti, clientii au la dispozitie Moving Express, CORA, Car Wash, Flanco, eMAG, UPC, Intersport, Raiffeisen Bank, Carturesti, JPB, Sabon, Parfois, DM, Plafar, ARSIS Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, Animax, SAMSUNG, Be in Time, Top Shop, Orange, GERMANOS, Samsonite, INMEDIO, Optinova, KULTHO, Filicori, Doelpan, Douglas, H&M, Quantum Exchange, Tailors, Optiplaza, SALON PRO, Moa, PBA, Golden Rose, Bobo Bun, VOSTOK SPIRIT, AFC GSM, Anisia, ZIMBRIA, Autograf, Perfect Nails, Eco Clean, B&B, Reserved, Jack&Jones, Musette, Evidence, Motivi, Salamander, IL PASSO, ALDO, JOLIDON, BSB, MONDEX, Yves Rocher, MADO, ROYAL CARO, Why Denis, Massini, Braiconf, Sevda, Lee Cooper,  Colins, Koton, Kenvelo, CCC, NIKE, Bigotti, Promod, Noriel, Amsterdam, Golden Rose, Kendra, Just Cosmetics, TUI Travel Center, Time Out, Cropp Town, Smyk, Suvari, House si multe altele. Zona de restaurante ofera o gama larga de optiuni internationale, inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, bucataria italiana prin Pizza Dominium si Pizza Bonita,  restaurantul libanez Al Wady, Potatoes & Grills, Salad Box si Betty Ice, Zappa Bistro&Bar. In ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiesti pune la dispozitia vizitatorilor o  gama larga de variante: Zappa Club & Lounge, un patinoar interior de 500 mp functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, o zona cu console Play Station si o selectie variata de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiaza de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana.

 

 

  135 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings