newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Craciunul a fost sarbatorit in varianta estivala, in AFI Palace Cotroceni


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Marţi, 5 august 2014, 17:32 webReleases | Showbiz

In AFI Palace Cotroceni, vizitatorii s-au bucurat de magia Craciunului in mijlocul verii, in cadrul campaniei "€žChristmas in July"€. Toata luna iulie a fost dedicata bucuriei si cadourilor, fiind pregatite mai multe surprize si evenimente tematice pentru toti vizitatorii AFI Palace Cotroceni.

„Prin intermediul acestei campanii, ne-am propus sa aducem Craciunul de doua ori in acest an si sa-l celebram intr-un mod inedit. Astfel, am creat resedinta de vara a lui Mos Craciun chiar langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni si i-am invitat pe toti cei prezenți sa o viziteze si sa participe la activitatile dedicate. Suntem bucurosi ca atat de multe persoane au raspuns invitatiei si speram sa facem din Christmas in July o traditie”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Christmas in July a fost celebrat de copii printr-o sesiune de gatit si decorat turta dulce, cu sprijinul Electrolux, care s-a incheiat cu o tombola in care cei mici au putut castiga jucariile mult visate. Mai mult decat atat, vizitatorii AFI Palace Cotroceni s-au putut bucura de petrecerea tematica hawaiiana, in care ajutoarele lui Mos Craciun, dansatoarele hawaiiene, si coktailurile Sprizzero pe baza de prosecco au incins atmosfera. In toata aceasta perioada, mall-ul a fost aranjat cu decoratiuni deosebite de iarna, adaptate insa sezonului estival. In plus, pentru prietenii AFI Palace Cotroceni au fost realizate concursuri speciale pe pagina de Facebook.    

Campania s-a incheiat festiv cu un concert sustinut de catre Stefan Banica Jr., care a cantat atat melodiile sale dedicate Craciunului, cat si multe altele, foarte apreciate de catre public. De asemenea, pentru a reproduce atmosfera de iarna, zapada nu a lipsit din decorul concertului, fiind realizata cu ajutorul tunurilor speciale amplasate in zona patinoarului.

Toata luna iulie, vizitatorii AFI Palace Cotroceni au putut profita de oferte si preturi speciale in majoritatea magazinelor, iar cumparaturile de peste 200 Ron au fost la randul lor rasplatite cu alte discount-uri semnificative.

Nici luna august nu se lasa mai prejos, deoarece ea debuteaza in AFI Palace Cotroceni cu o noua surpriza: maratonul de shopping din cadrul campaniei "Megalichidare de stoc"€. Printre magazinele care au pregatit reduceri de peste 70%, intre 5 si 7 august, se numara: ALDO, Call it Spring, Carpisa, Carturesti, CLARKS, CROPP TOWN, Depot 96, GMT, GoldenPoint, HOUSE OF ART, Hush Puppies, Il Passo, iStyle, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Meli Melo, Mirano, MOA, New Yorker, Nissa, Office Shoes, OKAIDI, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, Penti, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Reserved, Salamander, Samsonite, SHOE ART, Steilmann, Stone Creek, Timberland, WHY DENIS Man, WHY DENIS Woman si Wolford.

 

Vara aceasta, toata lumea merge la AFI!

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

 

  145 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings