newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Legaturi periculoase, in fiecare noapte pe Crime + Investigation


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Vineri, 1 august 2014, 16:49 webReleases | Showbiz

Crime + Investigation (CI) analizeaza cateva cazuri socante de crime in familie: situat›ii reale in care ucigasii le-au luat viata celor dragi. Povestile terifiante vor fi difuzate in fiecare noapte, din 4 august, la ora 00:00.

In fiecare zi a saptamanii, Crime + Investigation selecteaza episoade din serialele "Povesti socante din Marea Britanie"€, "€žCosmaruri din suburbii"€, "Criminali in prim-plan"€ si "€žCrime care au socat Marea Britanie" in care fii, fiice sau sotii au cazut victime celor pe care ii considerau cei mai apropiati. In fiecare episod de la miezul nopt›ii, CI va analiza ce i-a determinat pe criminali sa isi ucida membrii familiei, cum au fost acestia prinsi si care au fost efectele pe termen lung ale crimelor lor.

Printre cazurile prezentate se numara si cele ale lui Mick Philpott, Derrick Bird si Edmund Kemper.   

Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibila la UPC si Romtelecom.

A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD si H2®. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 90 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 19 limbi.
  107 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings