newsletter rss
HotNews.ro

Emisiuni si filme de aventura in august la TV5MONDE


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Vineri, 1 august 2014, 12:04 webReleases | Showbiz

65027_bd_53307_fichier_Bon_plaisir1 | Foto: webPR.ro
Fort boyard a ajuns la al 25lea sezon. Una dintre celebrele emisiuni de aventura ale TV5MONDE revine si vara aceasta. Totodata, canalul francofon a pregatit pentru august si un regal al marilor actrite ale cinematografului francez, de la Catherine Deneuve, la Isabelle Adjani si interviuri curajoase cu personalitati internationale, realizate... in taxi.

Mai jos, o selectie a programelor din august:

FORT BOYARD - AL 25lea SEZON  
 In fiecare sambata, de la 19.35  - O echipa formata din sase participanti, fiecare o personalitate puternica, pleaca in cautarea cheilor care le permit accesul la sala comorii din inchisoarea Boyard. Emisiunea are 9 episoade, iar in fiecare episod va concura o alta echipa. Miza este, de fiecare data, una caritabila. O emisiune prezentata de: Olivier Minne.

Marile actrite ale cinematografului francez, la TV5MONDE

LE BON PLAISIR / Cu mare placere  
Duminica, 10 august, de la ora 22.00 - Lui Claire i s-a furat geanta. Cea mai mare problema este ca acolo era o scrisoare trimisa in urma cu 10 ani de actualul Presedinte al Frantei amantei sale insarcinate, cerandu-I sa faca un avort. Claire ii alerteaza pe oamenii Presedintelui, si astfel un intreg sistem se pune in miscare... 
Regia: Francis Girod (Franta, 1983)
Cu: Jean-Louis Trintignant (presedintele), Catherine Deneuve (Claire Despres), Michel Serrault (ministrul de interne). Nominalizat la Premiile Cesar, in 1985.

TOUT FEU TOUT FLAMME / Numai foc si para  
Duminica, 17 august, de la ora 22.00 - Cincisprezece ani dupa ce a lasat totul in urma si a plecat in Bahamas, Victor Valance revine in Franta. Aici isi reintalneste mama si pe cele trei fiice ale lui, printre care Pauline, o tanara politiciana cu o cariera promitatoare. Initial fericita ca isi revede tatal aventurier, Pauline realizeaza repede ca Victor nu este onest cu mama sa si vrea sa o convinga sa il sustina in activitatile lui destul de sombre. Prima investitie, un casino.  
Regia: Jean-Paul Rappeneau (Franta, 1981)
Cu: Yves Montand (Victor Valance), Isabelle Adjani (Pauline Valance) 

Sa mergem la intalnirea cu celebritatile

HEP TAXI! ST
 In fiecare joi, de la 10.30 - La oras sau la tara, ziua sau noaptea, Jerome Colin, animatorul – taximetrist isi conduce prestigiosii clienti intr-o plimbare cu masina si reuseste sa creeze un spatiu propice confidentelor… In august, Emanuelle Beart (actrita, model, ambasador UNICEF), Albert Dupontel (actor, regizor, scenarist), Zep (cantaret) si Guillaume Canet (actor, regizor) vor urca in taxiul lui Jerome.

Explorati lumea prin intermediul magazinelor si documentarelor noastre

Africa, o alta istorie a secolului XX
In fiecare luni, de la ora 22.00 - Emisiunea isi propune sa retraiasca ultimii 100 de ani de istorie ai Africii, prin intermediul valorilor sale reprezentative: toti cei care, de aproape sau de departe, au luat parte la renasterea ei si au facut ca Africa sa intre in secolul XXI.  
Autori: Elikia M’Bokolo, Philippe Sainteny si Alain Ferrari; regia: Alain Ferrari, 2010.

ECHAPPEES BELLES / Minunatele evadari
In fiecare vineri, de la 19.40 - Descoperiti, pe parcursul a 45 de episoade, un oras, o regiune sau o zona salbatica, aveti curajul sa incercati un drum nou, nebatatorit pana acum. Echappes belles/ Minunatele evadari este o emisiune care aduce o gura de aer proaspat calatorului din fiecare dintre noi, chiar daca nu l-am descoperit pana acum. 
 In august: Sarinia, regiunea Baie de Somme, Tanzania, Hawaii si Austria.

Pentru cei mici

In fiecare zi, de la 9.35 la 10.30, si in weekend, e la 10.10 la 12.00, programele TV5MONDE sunt in exclusivitate pentru copii!  

DOFUS
De luni pana vineri, la 9.55 - Les Dofus sunt oua de dragon. Legenda spune ca ele dau puteri nebanuite si nelimitate celor care le-au gasit. Muritori, nemuritori, zei sau demoni, cu totii pornesc in cautarea acestor mici comori.  
Regia: Anthony Roux, Vincent Deruyck (2013)
  214 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings