newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Noi episoade din serialul pe Crime + Investigation


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Marţi, 29 iulie 2014, 17:57 webReleases | Showbiz

Crime + Investigation (CI) va difuza noi episoade din serialul "Prieteni criminali", incepand din data de 3 august. In fiecare duminica, de la ora 22:00, serialul va oferi noi valente conceptului de "prieteni-dusmani"€ si va dovedi cat de subtire poate fi granita dintre iubire si ura.

 

Serialul va explora povesti adevarate de prietenie care, in cateva secunde, s-au transformat in acte socante. "€žPrieteni criminali"€ prezinta cazuri uimitoare, precum femeia care a sabotat parasuta celei mai bune prietene pentru a-i lua iubitul sau barbatul care a planuit uciderea prietenului sau din cauza unei dispute pe Facebook.

 

Aceste povesti adevarate dezvaluie ca, uneori, cele mai puternice si pretuite prietenii pot conduce la crime tragice si neasteptate. In plus, aceste fapte demonstreaza cum cei apropiati nu pot fi cunoscuti cu adevarat niciodata.

 

Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibila la UPC si Romtelecom.

 

A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD si H2®. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 76 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 17 limbi.

 

  83 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings