newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: AFI Palace Ploiesti aduce Craciunul in mijlocul verii


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Joi, 17 iulie 2014, 17:58 webReleases | Showbiz

AFI Palace Ploiesti lanseaza campania "€žChristmas in July"€ si aduce in mijlocul verii sarbatoarea bucuriei si a cadourilor.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii centrului comercial vor fi asteptati cu o serie de surprize si evenimente tematice si se vor bucura de oferte si preturi speciale in majoritatea magazinelor.


"Asa cum stim cu totii, Craciunul reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. De aceea, ne-am gandit sa recream aceasta atmosfera si in sezonul cald, sperand sa devina o traditie. Am pornit de la ideea ca nu doar in luna decembrie ne putem bucura de cadouri si de intalnirile cu cei dragi. Ne-am propus sa il aducem pe Mos Craciun in mijlocul verii si sa le oferim clientilor nostri un motiv in plus de a se bucura de timpul petrecut in mall-urile AFI Palace. Consideram ca fiecare zi trebuie sa fie un motiv de sarbatoare", declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.


Pana la inceputul lunii august, AFI Palace Ploiesti isi va intampina clientii cu zeci de surprize si oferte. Cei mici vor fi invitati la resedinta de vara a lui Mos Craciun, unde vor invata sa gateasca si sa decoreze turta dulce alaturi de Electrolux, si vor participa la o serie de ateliere de pictura si modelaj.


De asemenea, cumparaturile de minimum 200 Ron intre 18 iulie si 1 august vor fi rasplatite cu premii surpriza, iar cei care vor vizita centrul comercial in aceasta perioada, vor avea parte de multe evenimente tematice.


In incinta AFI Palace Ploiesti, clientii vor regasi mai multe elemente specifice Craciunului, insa adaptate sezonului estival.

Campania “Christmas in July” se va incheia intr-un mod festiv, cu un concert inedit sustinut de Stefan Banica Jr. in data de 1 august, iar clienții vor avea un motiv in plus de a se bucura in continuare de zilele de vara in AFI Palace Ploiesti, odata cu inceperea campaniei “Megalichidare de stoc”, in cadrul careia majoritatea magazinelor din incinta centrului comercial vor avea reduceri substantiale de pana la 70% la colecțiile de primavara-vara.

Vara aceasta, toata lumea merge la AFI Palace Ploiesti!

 

Partenerii campanie sunt: Il Passo, Aldo, Brioche Doree, Zappa Club&Lounge, Ploiești On Ice, Smyk, Why Denis, Pizza Bonita, Optiplaza, Plafar, Pizza Dominium, Intersport, Emag, Orange, House, Timeout,  Jack&Jones, Salamander, Cropp, Kenvelo, RCA ieftin, Lee Cooper, Suvari si Optinova. Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Ploiesti puteti accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Ploiesti.

  93 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings