newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: "€žTaramul ginsengului": Aventuri in Muntii Apalasi pe HISTORY, din 16 iulie


PDF Print
A | a
E-mail
de IoanaToni | Marţi, 8 iulie 2014, 14:32 webReleases | Showbiz

HISTORY, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, va transmite pe 16 iulie premiera serialului "€žTaramul ginsengului"€. Noua serie prezinta aventurile unor clanuri din muntii Apalasi, un loc salbatic unde viata este conditionata de vanatoare si negot. Episoadele din "€žTaramul ginsengului"€ vor fi difuzat in fiecare miercuri, la 21:00.

Intinsi peste 2.400 de km, din New York pana in Georgia, Muntii Apalasi sunt o capsula a timpului unde viata nu s-a schimbat prea mult din anii 1700. Blanurile, ginsengul si alcoolul de contrabanda formeaza si acum baza economiei, la fel ca in secolul XVIII.

Clanurile urmeaza acelasi cod al onoarei si al prieteniei si respecta justitia muntenilor, care a fost stabilita cu cateva secole in urma. In acest nou serial sunt prezentate opt clanuri, care se lupta pentru bogatiile muntilor in timpul unuia dintre cele mai importante sezoane ale anului: lunile bogate de la sfarsitul verii, pana la vremea recoltei. Din acest motiv, tinutul este recunoscut pentru rafuielile care au loc.

Mai mult detalii despre "Taramul ginsengului"€ sunt disponibile pe site-ul oficial  HISTORY Romania.

HISTORY este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.
  176 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings