newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sambata, 12 iulie: E.M.I.L. - ultimul concert din turneul School's Out For Summer, la Constanta


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Marţi, 8 iulie 2014, 10:35 webReleases | Showbiz

EMIL | Foto: webPR.ro
Turneul E.M.I.L., School's Out For Summer, inceput in urma cu o luna in Bucuresti (pe 6 iunie, Club B52) se va termina sambata aceasta, unde altundeva decat la mare. Cu turneul School's Out For Summer din aceasta vara, E.M.I.L. a intentionat sa vina in intampinarea elevilor care au avut de dat bacul, respectiv a studentilor aflati in sesiune. Baietii s-au ghidat dupa principiul traditional "Singurul bac pe care stii sigur ca poti sa-l iei usor e numai cel de la Galati, Braila si Tulcea. Cand nu e beat echipajul".

Cei cinci E.M.I.L. vor sustine sambata un concert in aer liber, pe plaja Doors din Mamaia Nord, intr-o companie selecta, alaturi de Cargo, Alternosfera, Byron si Maddriven, in cadrul Out Doors Fest 2014, cel mai mare festival de muzica rock la malul marii.

Out Doors Fest 2014 se desfasoara pe parcursul a doua zile, vineri si sambata. Vineri, 11 iulie, la Out Doors Fest 2014 vor concerta trupele: Vita de Vie, Omul cu Sobolani, Robin and the Backstabbers si The R.O.C.K tribut AC/DC. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Biletul pentru o zi costa 30 de lei, iar abonamentul pe cele doua zile costa 50 de lei. Biletele pot fi cumparate online de pe www.iabilet.ro, dar si in reteaua UMAN, SENIA, in agentiile Perfect Tour din toata tara si la Doors Club Constanta (doorsclub.ro).

Out Doors Fest 2014 este "œcel mai mare festival de muzica rock la malul marii". Festivalul este organizat de Clubul Doors in parteneriat cu Rock FM, Ciuc si Jack Daniels.

In scurt timp, pe pagina de Facebook a evenimentului Out Doors Fest 2014 vor fi afisate programul detaliat si orele de incepere a fiecarui concert.

Evenimentul Out Doors Fest pe Facebook: https://www.facebook.com/events/688218864569521/

Out Doors Fest pe Facebook: https://www.facebook.com/OutOfDoorsFest

Doors Beach pe Facebook: https://www.facebook.com/DoorsBeach/

Doors Beach se afla la jumatatea drumului dintre Constanta si Navodari, imediat dupa Hanul Piratilor.


-----------------------------

Turneul School's Out For Summer la final

Dupa cinci ani de la lansarea ultimului album intitulat Stiu, ti se pare absurd... E.M.I.L. a cantat in acest turneu de vara cinci piese noi de pe viitorul album, al patrulea, intitulat I M E N S, programat sa apara anul acesta.

Celelalte orase in care cei de la E.M.I.L. au concertat in cadrul acestui turneu au fost: Bucuresti (6 iunie, Club B52), Brasov (7 iunie, club Rockstadt), Ploiesti (13 iunie, Club Red Alert), Cluj Napoca (14 iunie, The Shelter Club), Pitesti (20 iunie, Urban Home) si, cel mai recent, Iasi (28 iunie, Underground Pub).
------------------------------

D.I.S.C.O.G.R.A.F.I.E. E.M.I.L.

Cocktail Verde (martie 2003)

Rom, Fum si Vanilie (noiembrie 2005)

Stiu, ti se pare absurd... (iulie 2009)

Unul dintre cele mai populare clipuri E.M.I.L. (in regia lui Adrian Sitaru)

http://www.youtube.com/watch?v=fesltF_5RWc

Componenta E.M.I.L.:

Sorin "Jean Suc Prigat" - voce

Stoi "King Stoi" - guitar

Gabi "Old McChicken" - guitar

Barbu "Barbie" - bass

Piti "Rastamanu'" - drums

Butch "Grasu din DT" barbabaiba

Despre E.M.I.L.:

Formatia E.M.I.L. canta din martie 2000. Pentru cine nu stie, numele este un acronim dupa Extraterestrii Merg Iarna La schi.

Genul: punk rock, ska, cu influente din Green Day si Sublime, trupe foarte la moda prin SUA anilor 1994-2000.

E.M.I.L. a colaborat cu A&A Records si cu Zone Records.

De-a lungul timpului, baietii au participat la festivaluri mai mult sau mai putin celebre:

B'Estfest, StudentFest (Timisoara), Downhill Fest (Poiana Brasov), TopT (Buzau), Stufstock (Vama Veche), Rock la Mures (Periam), New School Revolution (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), Motorock (Ploiesti), Five-O (Baia Mare), Punk-Rock Underfest (Bucuresti), Punkaid (Brasov, Iasi, Cluj), plus multe altele independente.

De asemenea, trupa canta in deschiderea concertului Bloodhound Gang, la Arenele Romane (iunie 2006), in deschiderea concertului trupei britanice Toy Dolls, in cadrul festivalului Stufstock Greenfest 2007, precum si a concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX ce are loc la Bucuresti pe 11 septembrie 2007, in cadrul turneului mondial Wolves in wolves clothing.

Pe 24 iunie 2008, E.M.I.L. sunt invitati sa cante la Berlin, la festivalul international Fete de la Musique, pe scena Zion City. Rezumatul acestei experiente se concretizeaza intr-un scurt documentar numit E.M.I.L. Backstage Passport (filmul poate fi urmarit aici, part I si part II).

In toamna lui 2010, E.M.I.L. lanseaza un nou material, DVD-ul documentar numit 10 Ani de abuzuri, excese si imoralitati, promovat si el prin turneul national cu acelasi nume.

La finalul anului 2013, alaturi de trupa Coma, E.M.I.L. intreprinde un turneu in 5 orase mari din tara - Breaking Bad Since 2000.

In 2014, trupa pregateste lansarea noului album care se va intitula I M E N S.

------------------------------

O.N.L.I.N.E.:

E.M.I.L. pe Facebook

E.M.I.L. pe MySpace

E.M.I.L. si pe YouTube
  142 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings