newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In AFI Palace Cotroceni s-a deschis un nou magazin cu branduri de lux: Luxury Avenue


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 13 iunie 2014, 12:50 webReleases | Showbiz

Vizitatorii AFI Palace Cotroceni se pot bucura de un nou concept de magazin cu produse exclusiviste: Luxury Avenue. Acesta si-a deschis portile de curand pentru iubitorii de fashion, pe care ii intampina cu o gama variata de produse, de la accesorii accesibile ca pret la editii limitate ale unor produse de lux.

Magazinul Luxury Avenue include in oferta sa ceasuri Quartz, ceasuri mecanice sau automatice in editii limitate, telefoane mobile asamblate si accesorizate manual, accesorii pentru fumat, instrumente de scris, accesorii din piele, esarfe, bijuterii de aur, argint sau cu diamante, precum si o gama foarte mare de butoni pentru barbații cu stil.

Luxury Avenue isi intampina clientii si cu o oferta bogata de cadouri, avand un portofoliu unic de branduri premium renumite: Aston Martin, Aurora, Bellperre, Bogemme, Casio, Davosa Swiss, Eberhard, Encelade 1789, Etiquette by Dana Savuica, Givenchy, Glam Rock, Helveco, Jos Von Arx, Milus, Montegrappa, Nakamol, Pelikan, Pierre Cardin, Porsche Design, Romanson, Saint-Honore Paris, S.T. Dupont, Swiss Kubik, TF Est 1968, Tonino Lamborghini, Tonino Lamborghini Digital, Visconti, Zeades Monte Carlo, Waldmann si Yoko London.

Magazinul functioneaza in intervalul orar 10:00 – 22:00 (D-J) sau 10:00- 23:30 (V-S) si poate fi gasit in AFI Palace Cotroceni, la parter, pe coridorul Champs Elysees.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:

       Diana Bucuroiu

       Community Manager

       GolinHarris

       dbucuroiu@golinharris.com

0756.045.029
  268 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings