newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: IN LUNA IUNIE, HISTORY A PREGATIT FANILOR NOI SEZOANE


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 19 mai 2014, 17:12 webReleases | Showbiz

HISTORY, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania¹, va lansa in luna iunie noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. HISTORY va difuza sezonul cu numarul 12 al serialului "Asii amanetului€", al doilea sezon din "€œRazboiul depozitelor: New York" si noi episoade ale serialului "Marea istorie"€.

Serialul "€œAsii Amanetului"€ continua cu al 12-lea sezon pe HISTORY Romania. Noile episoade vor incepe pe 9 iunie si vor fi transmise in fiecare luni, la 21:00. “Batranul” Richard, Rick si Corey isi continua afacerile zilnice in magazinul de amanet "€œGold & Silver"€. Ei isi folosesc expertiza, abilitatile si, uneori, instinctul, pentru a evalua si cumpara obiecte rare, pline de istorie. In acest sezon, ei vor descoperi, printre altele, sabia unui ofiter de cavalerie si un sac de box care a apartinut lui Rocky Marciano.

"Razboiul depozitelor: New York" incepe, in iunie, al doilea sezon pe HISTORY. In fiecare vineri, la 21:00, serialul va urmari un grup de exploratori urbani care au pornit intr-o vanatoare moderna de comori pierdute. In cel mai populat oras din SUA, cu apartamente mici si probleme de depozitare, nu se poate sti niciodata ce obiecte valoroase se ascund in depozitele din oras si din imprejurimi. Joe P ("The Legend"€), Mike ("€œThe Hustler"€), Candy si Courtney ("The Flame"€ & "The Firecracker"€), Chris si Tad  ("The Loud Mouth"€ & "The Conscience"€) si licitatorul John Luke, alaturi de nou-venitul Big Steve, participa la cursa pentru gasirea si cumpararea comorilor uitate ale New York-ului.

"Marea istorie"€ va continua in iunie cu noi episoade. In fiecare duminica, la 22:00, "Marea istorie" exploreaza cateva dintre momentele decisive ale ultimelor 13,7 miliarde de ani, analizand legaturile dintre istoria umana si stiinta care guverneaza universul. Aceasta metodologie revolutionara de studiu a istoriei cerceteaza subiecte familiare, dandu-le insa o noua turnura, care ii va face pe telespectatori sa regandeasca tot ce stiau pana acum. Introducand stiinta in studiul povestii umane, "€œMarea istorie"€ interconecteaza o multime de subiecte si leaga istoria de zeci de domenii, printre care astronomia, biologia, chimia si geologia. Noile episoade vor include un reportaj amplu despre ADN, pe 1 iunie, si alte povesti fascinante despre argint (8 iunie), soare (15 iunie) si apa (22 iunie), dezbatand originile lor si miturile dezvoltate de-a lungul timpului, in raport cu realitatea.

HISTORY este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, puteti accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Despre HISTORY

HISTORY este o televiziune factuala ce prezinta o multitudine de personaje care impartasesc povesti din trecut si din prezent. La HISTORY, limitele sunt impinse pana la extrem, negocierile sunt castigate si noi detalii inedite ies mereu la iveala.

Despre A+E Networks UK

A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY, HISTORYHD, BIO., Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD si H2. A+E Networks UK s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 76 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 17 limbi.

Pentru mai multe informatii:

Diana Bucuroiu

GolinHarris

0756.045.029

DBucuroiu@GolinHarris.com
  269 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings