newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Artisti de renume vor canta la deschiderea Zappa Club & Lounge din AFI Palace Ploiesti


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 19 mai 2014, 17:11 webReleases | Showbiz

O petrecere de trei zile va marca inaugurarea celui mai nou loc de distractie din AFI Palace Ploies™ti, Zappa Club & Lounge. Deschiderea oficiala va avea loc pe 22 mai, cand formatia Zdob si Zdub va sustine un concert de proportii. Distractia va continua si pe 23 mai impreuna cu Horia Brenciu & HB Orchestra, iar pe 24 mai,  iubitorii muzicii electronice vor asista la un show incendiar sustinut de  cunoscutul dj international din Ibiza, Jose Maria Ramon.

Construit dupa un concert unic, Zappa Club&Lounge se va adresa persoanelor dinamice, care doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de prieteni si de familie, avand la dispozitie o gama larga de activitati recreative. Zappa isi va surprinde clientii in fiecare saptamana cu muzica live, clubbing, cei mai buni artisti din Romania, stand-up comedy si petreceri tematice.

Noua locatie va cuprinde pe langa multe alte activitati antrenante, o serie de concerte cu artisti cunoscuti, trupe live, club, restaurant bistro, bar, bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice si va oferi o experienta unica, tuturor celor care ii vor trece pragul. De asemenea, Zappa Club&Lounge va acoperi si o zona VIP unde clientii se vor putea bucura de intimitate si de servicii personalizate.

Cu un design modern si atractiv, clubul Zappa va fi localizat la etajul 1 al centrului comercial, vis-a-vis de cinematograful Cinema City.

Pentru detalii suplimentare, puteti accesa site-ul  www.zappaclub.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/pages/Zappa-Club.

Pentru mai multe informatii:

Anca Scarlat
Media Manager
GolinHarris
ascarlat@golinharris.com, 0741.278.903
  293 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by