newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Sfarsitul primaverii aduce gheata la Sala Palatului!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Luni, 12 mai 2014, 13:09 webReleases | Showbiz

Afis LACUL LEBEDELOR | Foto: webPR.ro
3 tone de gheata, cel mai iubit libret de opera, zeci de patinatori profesionisti. Cam asa ar suna o scurta prezentare a show-ului ce va avea loc la Sala Palatului la sfarsitul acestei primaveri si va transforma celebra locatie bucuresteana intr-un patinoar stralucitor! Lacul Lebedelor pe gheata in interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheata din Moscova soseste pentru prima oara la Bucuresti, pe 29 mai 2014, pentru a prezenta cel mai celebru balet al tuturor timpurilor - "Lacul Lebedelor"€ de P.I. Ceaikovski!7

Cu ajutorul a zeci de profesionisti, efecte speciale si nu mai putin de 3 tone de fulgi de gheata, scena Salii Palatului se va transforma pentru ziua de 29 mai in patinoar! Acelasi lucru se va intampla si cu scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta (31 mai) si cu scena Teatrului National din Iasi (3 iunie), artistii urmand a prezenta spectacolul si in aceste doua orase.

O lume magica cu printese, vrajitori si printi se va dezvalui spectatorilor intr-un decor feeric. Vesnica lupta dintre bine si rau se va duce de data aceasta pe gheata, reprezentantii celor doua forte reusind sa poarte publicul la granita dintre real si fantastic. Salturile lor spectaculoase dar si efectele speciale vor tine publicul cu sufletul la gura pana cand printesa va fi salvata.

Regalul Baletului Rus - Lacul Lebedelor este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmand a fi interpretat intr-o viziune ultramodernaƒ, prezentat in premiera in tara noastra de catre membrii Teatrului Clasic de Balet pe Gheata din Moscova. Acestia au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, sustinand spectacole in zeci de tari precum Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica si multe multe altele..

Pentru spectacolele din Bucuresti, Constanta si Iasi biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro!
  217 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings