newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Kyla La Grange concerteaza joi in clubul The Silver Church


PDF Print
A | a
E-mail
de InterArtist | Luni, 12 mai 2014, 11:09 webReleases | Showbiz

Kyla LaGrange afis web 800x1124 v2 | Foto: webPR.ro
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul Kylei La Grange din clubul The Silver Church! Solista britanica soseste in premiera la Bucuresti pentru concertul de joi 15 Mai, inclus in turneul de promovare al celui mai nou album al acesteia, Cut Your Teeth.

Concertul se anunta a fi unul de exceptie: solista, recunoscuta pentru prestatiile sale live impresionante, va fi acompaniata pe scena de o trupa de 4 muzicieni ce vor interpreta piese de pe albumul de debut al artistei, Ashes, dar si de pe urmatorul material discografic, Cut Your Teeth, ce va fi lansat la inceputul lunii iunie.

Accesul publicului in club se va face de la ora 20:00, iar show-ul Kylei La Grange va incepe la ora 21:00. Accesul nu este permis cu camere foto profesionale sau cu aparate de inregistrare video sau audio. Recomandam spectatorilor sa soseasca cat mai devreme in intervalul mentionat, pentru a evita aglomerarea zonei de acces in club.

Biletele la concert au pretul unic de 65 lei si mai pot fi achizitionate din reteaua Eventim: online accesand link-ul si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Un lot limitat de bilete va fi disponibil si la intrarea in club, in seara concertului.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapida in industria muzicala britanica. Solista si compozitoare, absolventa de filozofie la Cambridge University si totodata fotomodel de succes, artista abordeaza in 2014 un sound proaspat, mai indraznet si mai stralucitor. Cele mai recente single-uri de pe viitorul album, Cut Your Teeth si The Knife, marcheaza trecerea de la influente goth-pop, folk si pop melodramatic catre un stil mai electronic, subtil si emotional.

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Music Channel si sustinut de Infomusic.ro, BestMusic.ro, Mixtopia, librariile Carturesti, ROEvents Media, iconcert.ro, Hotnews, VICE si Deezer.

Kyla La Grange:
- Videoclip Cut Your Teeth: http://y2u.be/GINpKSkZawk
- Videoclip The Knife: http://y2u.be/P3aR3xbnfhg

InterArtist:
Website: http://www.interartist.ro
Facebook: http://www.facebook.com/Interartist
Twitter: https://twitter.com/InterArtist
  424 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings