newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: HISTORY va lansa serialul de mare succes "€œVehicule de vis"


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 28 aprilie 2014, 16:18 webReleases | Showbiz

HISTORY, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania[1], va difuza joi, 1 mai, la 22:00, primul episod din seria "€œVehicule de vis"€. Serialul ii prezinta pe Elo, colectionar de masini si proprietarul "€œLondon Motor Musem"€, si pe Will Trickett, geniul mecanicii, ce transforma masini Ferrari, Mustang si dubite VW in vehicule unice. Fiecare episod se va concentra pe restaurarea si transformarea uimitoare a unei masini clasice, precum si pe istorisirea povestii acesteia. De la videoclipuri muzicale sau sedinte foto de moda pana la cererile extravagante ale unui print saudit, nu exista niciun moment plictisitor in atelierul lui Elo.

Fiecare episod il prezinta pe Will care incearca sa gaseasca un chilipir si sa salveze o masina-simbol data uitarii. Imaginatia creativa a lui Elo concepe imediat un design unic si cei doi prieteni incep transformarea masinii in ceva cu totul spectaculos. Will, geniul mecanicii, si Elo, promotorul stilului, transforma fiecare proiect din vis in realitate.

In primul episod, Will gaseste o supermasina, un Ferrari 412 din 1989, la un pret foarte mic, dar, cand vine la Elo cu ea, descopera o surpriza in interior. Creativitatea lui Elo e la cote maxime si el ii arata lui Will cum sa transforme vechiul bolidul intr-o camioneta Ferrari, prima de acest fel. Cat timp baietii lucreaza, Elo merge la filmarea unui videoclip al rapperului si producatorului muzical Daps, cu un emblematic DeLorean din anii '80. Episodul include filmari din culisele realizarii videoclipului si prezinta perspectiva lui Elo despre cat de importante sunt automobilele-simbol in clipurile rap.

Serialul "€œVehicule de vis"€ va fi difuzat in fiecare joi, la 22:00, pe HISTORY.

HISTORY este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in urma cu un an, in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, accesati site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

 
Despre A+E Networks UK

A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY, HISTORYHD, BIO., Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD si H2. A+E Networks UK s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 76 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 17 limbi.

Pentru mai multe informatii:

Diana Bucuroiu
GolinHarris
0756.045.029

DBucuroiu@GolinHarris.com

 

[1] HISTORY® este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare, in randul locuitorilor mediului urban din Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, potrivit Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientei (ARMA). [Sursa: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Februarie 2014, pe toata durata zilei].
  308 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings