newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: AFI Palace Cotroceni va gazdui astazi un concert caritabil cu What's up si Amna


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 15 aprilie 2014, 15:00 webReleases | Showbiz

Astazi, AFI Palace Cotroceni va fi locul de desfasurare al celei de-a IV-€“a editii a galei "€žDaruim zambete, daruim sanse"€œ. What's up, Amna, Etnic, Sophia, Andrei Leonte si Anthony sunt artistii ce vor sustine un concert caritabil in zona patinoarului din AFI Palace Cotroceni, intre 18:30 - 20:30.

Evenimentul de astazi isi propune sa sprijine 20 de copii si adolescenti cu rezultate deosebite la scoala si in activitatile extrascolare. Acestia se afla in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti sau provin din cadrul familiilor asistate social, ce nu le pot sustine dezvoltarea si afirmarea.

Gala "Daruim zambete, daruim sanse"€œ doreste ca, an de an, sa ajute copiii talentati sa-si constientizeze aventajele si sa-si sporeasca performantele. In plus, premieza activitati de succes desfasurate in scopul prevenirii adictiilor si implicarii societatii in acest proces. In cadrul galei de astazi, vor fi prezente personalitati din lumea sportului, cat si din cea artistica, care au avut o contributie semnificativa la sustinerea si afirmarea tinerelor talente, in special a copiilor proveniti din medii defavorizate: campionul K1 Ciprian Sora, Ana-Maria Branza, campioana la scrima, Razvan Lupascu, Mihaela Borcea sau Galina Panzaru.

Gala este realizata de Centrul European pentru Prevenirea Adictiilor alaturi de Primaria Sectorului 6, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, Agentia Nationala Antidrog si Administratia Nationala a Penitenciarelor, in parteneriat cu AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric; o pista de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:

Diana Bucuroiu

Community Manager

GolinHarris

dbucuroiu@golinharris.com

0756.045.029
  115 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings