newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: The Show: A tribute to ABBA la Sala Palatului din Bucuresti!


PDF Print
A | a
E-mail
de Diana Georgescu | Joi, 20 martie 2014, 14:56 webReleases | Showbiz

theshow_bucharest | Foto: webPR.ro
Fanii Abba vor avea in iunie ocazia sa sarbatoreasca 40 de ani de la castigarea concursului Eurovision de catre celebra trupa suedeza si sa asculte live hituri precum "€žMoney, Money, Money"€, "The Winner Takes It All"€ "€žDancing Queen"€ sau "Waterloo"! The Show, cel mai autentic tribut promite sa-i extazieze pe fani cu zeci de piese ale cunoscutului grup suedez. Concertul va avea loc pe 12 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti.

"Absolutely the best ABBA since ABBA!"


Potrivit FanClubului International Abba, "The Show - A Tribute To Abba"€ este cea mai buna trupa tribut din lume! Trupa a fost fondata in 2001 si de atunci se bucura de un succes international impresionant. Peste 600 de concerte in aproape 50 de tari si mai mult de 2 milioane de bilete vandute descriu matematic aceasta inegalabila trupa. Din Japonia pana in Canada, Finlanda si Austria, toti cei care au vazut concertul bandului tribut au exclamat: "Absolutely the best ABBA since ABBA!", recunoasterea venind in primul rand din partea FanClubului International Abba. The Show a sustinut concerte in zeci de tari, unde toate biletele puse in vanzare au fost epuizate. Pe 13 martie 2014 acestia au sarbatorit sustinerea celui de-al 600-lea concert din cariera lor, de 4 ori mai multe concerte decat au sustinut cantaretii originali ai formatiei Abba!

Featuring-uri cu muzicieni din trupa originala Abba!

The Show va purta fanii celebrei formatii intr-o lume a anilor '€™70-'€™80, printr-un spectacol de exceptie, care retraieste fenomenul Abba in cele mai mici detalii. Pentru a adauga si mai multa originalitate trupei, muzicieni din trupa originala Abba apar in featuring-uri cu membrii formatiei. Legendarul saxofonist Ulf Andersson si chitaristul Janne Schaffer au colaborat cu artisti precum Monica Zetterlund, Tchad Jones, Frank Sinatra Jr si Bob Marley, au mers in turnee cu trupa originala, au scris si au inregistrat cu Abba piese precum "€žI Do, I Do, I Do, I Do, I Do"€, "€žWaterloo"€, "€žMamma Mia"€ž, "€žSOS"€ž€, "€ž€žKnowing Me Knowing You"€ž€, "€ž€žSuper Trooper"€ž€, "€ž€žI Have A Dream"€ž€, "€ž€žHappy New Year"€ si multe multe altele. Janne Schaffer a primit si 2 premii Grammy, in timp ce Guvernul Suedez i-a oferit medalia Illis Quorum. Si Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjoberg au colaborat cu trupa originala, sustinand zeci de concerte si inregistrand o multime de hituri alaturi de cei patru membri ai trupei.

Excelentele cantarete Katja Nord si Camilla Dahlin vor evolua intr-un featuring de senzatie cu muzicieni originali din ABBA - Ulf Andersson, Janne Schaffer, Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjoberg si membri ai Orchestrei Simfonice din Londra, sub bagheta lui Matthew Freeman.

Ce mai bun mod de a descrie experienta acestui show este de a lasa un fan Abba sa explice cu propriile sale cuvinte ce a experimentat de-a lungul concertului: "€žSunt fan Abba din 1975. Am venit la acest concert tribut si as vrea sa stiti ca nu-l voi uita niciodata. Nu-mi venea sa cred ce se intampla! Am inchis ochii in timpul concertului si de foarte multe ori am avut senzatia ca m-am intors in timp, la concertul Abba din Frankfurt, din 1979! Aveam lacrimi in ochi! A fost extraordinar!" spunea Thomas din Germania.

Cei ce doresc sa petreaca o seara de neuitat ascultand hiturile formatiei Abba trebuie sa stie ca biletele se gasesc din data de 20 martie 2014 in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald'€™s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

Preturile biletelor pentru spectacolul din 12 Iunie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele:

-    250 lei (categoria VIP)

-    200 lei (categoria 1)

-    150 lei (categoria 2)

-    100 lei (categoria 3)

-    50 lei (categoria 4)

The Show: A tribute to ABBA va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 12 iunie 2014 si este organizat de Project Events.
Urmariti un video de exceptie cu The Show: A tribute to ABBA: http://www.youtube.com/watch?v=ocFpaas_iHs

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
  180 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings