newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: HISTORY transmite noi seriale in a doua jumatate a lunii martie


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 18 martie 2014, 15:38 webReleases | Showbiz

HISTORY - Restaurari - Rick Dale | Foto: webPR.ro
HISTORY, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, va difuza in a doua jumatate a lunii martie noi seriale si noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. Premierele acestei luni sunt "€œRazboiul depozitelor: New York"€ si "€œDosarele extraterestrilor"€, iar "€œColectia de la Count'€™s Kustoms" si "€œRestaurari"€ revin cu noi episoade.

In fiecare vineri, de la 21:00, "Razboiul depozitelor: New York"€ urmareste un grup de exploratori urbani care au pornit intr-o vanatoare moderna de comori pierdute. New York-ul este cel mai populat oras din SUA si nenumarate obiecte valoroase se ascund in depozitele din oras si din imprejurimi. Joe P, Mike, Candy si Courtney, Chris, Tad si licitatorul John Luke participa la cursa pentru gasirea si cumpararea comorilor uitate ale New York-ului.

"€œDosarele extraterestrilor" este noul serial difuzat de HISTORY in fiecare duminica, de la 21:00. "Dosarele extraterestrilor" examineaza o serie de documente referitoare la intalniri cu extraterestri sau cu OZN-uri, desecretizate in 2011, cand a intrat in vigoare Legea Libertatii Informatiei. Pe baza acestor informatii nou-descoperite, serialul reexamineaza dovezi-cheie si urmareste piste in desfasurare. "€œDosarele extraterestrilor"€ investigheaza aparitii publice de OZN-uri, rapiri, musamalizari ale guvernelor si noi relatari despre extraterestri de pe tot globul. In plus, examineaza documentele pentru a vedea cum ne-au influentat vizitele extraterestrilor trecutul si ce influenta ar putea avea asupra viitorului nostru. Acest serial ii va captiva pe cei care cred in extraterestri si ii va face pe sceptici sa-si puna la indoiala convingerile.

"Colectia de la Count'€™s Kustoms"€, serialul cu una dintre cele mai mari audiente pentru HISTORY in 2013, revine in fiecare joi, de la 21:00. Marele iubitor de masini sport si motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se intoarce cu al treilea sezon. In Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariaza in cazinouri, Danny pariaza pe masini si motociclete. Cand vede un vehicul pe care il vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpara si a-l restaura.

Al patrulea sezon din "€œRestaurari" este difuzat in fiecare joi, de la 22:00, dupa "Colectia de la Count'€™s Kustoms"€. Premiera noului sezon are loc pe 20 martie, urmarindu-l din nou pe Rick cand incearca sa readuca cat mai multe relicve la frumusetea de odinioara. De la Cadillacuri la automate de Coca Cola, Rick cauta sa obtina cele mai bune preturi pentru vechiturile americane, inainte ca el si echipa sa de la "€œRick'€™s Restorations" sa treaca la treaba si sa le transforme in antichitati valoroase.

HISTORY este numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in urma cu un an, in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY si HISTORY HD, accesati site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks UK


A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, BIO, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD si H2. A+E Networks UK s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 76 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 17 limbi.
  147 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings