newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cum se vede viata in doi pentru un burlac, doi tineri indragostiti si un cuplu casatorit, in Iubirea bat-o vina! / Rules of Engagement


PDF Print
A | a
E-mail
de Cristina.Blanaru | Marţi, 25 februarie 2014, 13:51 webReleases | Showbiz

Rules of Engagement 3 | Foto: webPR.ro
Relatiile, in special cele de cuplu, sunt pline de provocari si au fiecare etapele lor, cu bune si cu rele, iar comedia Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina de la Comedy Central Extra vine cu o imagine asupra diverselor faze ale relatiilor, de la independenta la casatorie, trecand prin etapa cuplului de indragostiti. In sapte sezoane si cu o abordare plina de umor, Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina aduce in prim plan relatiile dintre barbati si femei, vazute din perspectiva unui burlac afemeiat, a unui cuplu casatorit de ani de zile care incearca sa reanime pasiunea si prin ochii unor indragostiti proaspat logoditi, aflati in perioada de miere a vietii in doi.

Desi abunda in situatii comice, serialul de la Comedy Central Extra pune in prim plan si cateva adevaruri cu valoare universala  atunci cand vine vorba despre viata in cuplu:

Sa pretuiesti ceea ce ai!

Relatiile de cuplu au suisuri si coborasuri, insa, atunci cand pretuiesti ceea ce ai alaturi de partenerul tau, totul este mai usor.
In Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina!, personajul burlac, Russel (Davis Spade), este cel care afiseaza mereu o atitudine dispretuitoare fata de cei implicati in relatii serioase si este eternul optimist in materie de femei.

Afemeiat si neserios, Russel este prietenul burlac pe care cuplurile seriei – Jeff si Audry (Patrick Warburton si Megyn Price) si Adam si Jennifer (Oliver Hudson  si Bianca Kajlich) - nu il invidiaza pentru viata pe care o duce. Cu toate acestea, problemele lui Russel sunt cele care, de multe ori, fac viata in doi sa para mult mai atractiva.  

Sinceritatea conteaza cel mai mult

Adam si Jennifer sunt indragostitii seriei si, de multe ori, isi manifesta dragostea prin gesturi tandre, pe care burlacul grupului nu le priveste cu ochi buni. Aversiunea lui Russel fata de manifestarile de dragoste ale celor doi are legatura si cu propriul stil de viata. Russel, aflat mereu in cautarea unei noi femei cu care sa faca sex, trebuie mereu sa inventeze tot soiul de pretexte si minciuni care sa-i permita sa sara dintr-un pat in altul.

Spre deosebire de Russel, cuplurile serialului n-au nevoie de minciuni pentru a face lucrurile sa mearga si se pot alinta oricand doresc, gesturile tandre fiind firesti in relatiile in care partenerii se cunosc si sunt sinceri unul cu celalalt.

Tine cont de sensibilitatile celuilalt!

Spre deosebire de burlacul Russel, care nu are pe cineva stabil cu care sa-si imparta viata si care declara sus si tare: I do what I want, I date who I want (...) And I sleep with whoever will let me. (Fac ce vreau, ma intalnesc cu cine vreau (...) Si fac sex cu oricine ma lasa”, protagonistii celor doua cupluri ale serialului tin cont unii de sensibilitatile celorlalti.

Astfel, Jeff respinge sentimentalismul, e un tip frugal si chiar zgarcit cand vine vorba de bani si incearca mereu sa-si descurajeze sotia sa cheltuie prea mult pentru mobila, de exemplu. Audrey, femeie moderna si editor de revista, e o fire impulsiva, insa isi place sotul asa cum e, cu tot cu pretinsa duritate, pentru ca stie ca nu e din rautate si ca ar face tot posibilul sa indrepte lucrurile in cazul in care face o greseala.

Pe de alta parte, in cuplul logodit, Adam e un tip sensibil si bine intentionat, dar cam naiv si incapabil sa tina secrete. Jennifer e logodnica carismatica, care ii tolereaza minusurile lui Adam pentru ca acesta este un om bun si arata foarte bine; e constienta de naivitatea logodnicului ei, facand mereu eforturi pentru a evita ca acesta sa ajunga in situatii jenante.

Compromisurile -€“ reteta linistii in cuplu

Jeff ii explica lui Adam, la un moment dat, ca regulile sunt vitale intr-o relatie si trebuie sa existe solutii de compromis: She wanted a cat, and I didn't, so we compromised (...) We got the cat. (Ea vroia o pisica si eu nu (...) Asa ca ne-am luat o pisica

In fiecare zi, la Comedy Central Extra, protagonistii din „Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina!” vin cu intamplari savuroase si cu noi si noi insighturi despre viata in cuplu.

Despre  Comedy Central Extra

In Europa, Comedy Central Extra este prezent in tarile din regiunea Adriatica, Cehia si Slovacia, Irlanda, Moldova, Olanda, Romania si Marea Britanie. Comedy Central Extra este operat de Viacom International Media Networks si este o televiziune sora a canalului TV de comedie Comedy Central. In Romania, Comedy Central Extra a fost lansat la inceputul lui 2013 si este distribuit de Romtelecom, RCS & RDS si UPC.
  243 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings