newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Despre responsabilitate sociala intr-un eveniment de exceptie alaturi de Mihaela Radulescu


PDF Print
A | a
E-mail
de ContaPlus | Joi, 20 februarie 2014, 18:43 webReleases | Showbiz

Familie succes mihaela geoana | Foto: webPR.ro
Un eveniment ce pune accenntul pe  resonsabilitate sociala, pe modul In luna martie, Accendo Training v-a pregatit un cadou special - conferinta "Feminitate si Succes", un eveniment motivational de exceptie despre cum sa devii o femeie cu adevarat implinita, avand o viata profesionala activa si totodata o familie careia sa i te dedici.

Cat de important este sa ai incredere in propria persoana? Cat de important este sa-ti trasezi un drum si sa ai determinarea necesara pentru a transforma simple idei in succesul tau personal si profesional? In cadrul acestui eveniment motivational vom vorbi despre curaj, determinare, leadership, modele de business, strategii de comunicare eficienta si nu in ultimul rand despre familie si echilibru personal.

Le vom avea ca invitate pe Mihaela Radulescu (realizatoare TV, scriitoare, actrita), Mihaela Geoana (presedinta fundatiei Renasterea), Anca Harasim (director executiv AmCham Romania), Gabriela Szabo (atleta de talie mondiala), Alice Nastase -Buciuta (jurnalist, owner revista Tango), Alexandra Copos (vicepresedinte Ana Holding), Anca Sigartau (actrita) si Delia Lungu (psiholog, expert parenting).

Asadar, pe 7 martie felicitam femeile din Romania care spun DA calitatii si aspiratiilor inalte in detrimentul promovarii lipsei de valori de pe piata la ora actuala. Conferinta "Feminitate si Succes" se afla la cea de-a doua editie (imagini de la prima editie aici) si te asteapta sa te inscrii si tu in Reteaua Femeilor de SUCCES.

Vino alaturi de noi pe 7 martie la salon Jubile din capitala si vei avea ocazia sa le asculti si sa le pui intrebari femeilor din Romania care au reusit. Va fi o zi nemaipomenita pentru cele care au decis ca viata lor TREBUIE sa fie incununata de succes si zambete si fac un pas in aceasta experienta alaturi de noi! Va asteptam cu drag la un eveniment deosebit, interactiv si mai presus de toate, plin de surprize si cadouri pentru toate participantele.

Pentru detalii despre eveniment si inscrieri, intra pe http://www.conferinteaccendo.ro/feminitate-si-succes sau contacteaza-ne la 0735.211.513 / marketing@accendotraining.ro

Eveniment sustinut de: Fundatia Renasterea, Sissi (Caroli Grup), Sabon Romania si Minelli Boutique.in care putem depasi greutatile care ne apasa, despre  cum putem sa-i ajutam pe cei de langa noi si ce ar trebui sa faca societatea romaneasca pentru femeile aflate in dificultate.
  231 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings