newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Benone Sinulescu - "55” de ani de activitate artistica


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 3 octombrie 2011, 12:08 webReleases | Showbiz

afis concert Benone Sinulescu | Foto: webPR.ro
​Sunteti asteptati luni, pe 7 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, la un spectacol-eveniment, sa-l sarbatorim si sa-l omagiem pe unul dintre marii artisti ai neamului romanesc: Benone Sinulescu.

"„Nea Beni” implineste 55 de ani de cariera si continua sa fie la fel de activ, de vivace si plin energie. Bucuria pe care o aduce in sufletul publicului de peste o jumatate de secol, dragostea pentru muzica, pentru folclor si pentru fani, timbrul sau vocal inconfundabil, dar mai ales vitalitatea cu care se implica in proiecte noi il mentin pe Benone Sinulescu in topul preferintelor publicului.

Cariera lui Benone Sinulescu este un exemplu de reusita. A primit nenumarate premii si distinctii, are titlul de „Academician in folclor” si a primit Crucea Nationala “Serviciul Credincios”.

Benone Sinulescu este nu doar un artist desavarsit, care a lasat o zestre extraordinara in folclor, ci si un om deosebit, harnic si vertical. Astfel, intr-un moment atat de important cum e aniversarea a 55 de ani de cariera, are alaturi, pe scena prieteni, colaboratori, colegi care il stimeaza si il pretuiesc: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Margareta Paslaru, Andra, Laura Lavric, Gheorghe Zamfir, Mioara Velicu, Marcel Pavel, Gabriel Dorobantu, Trupa „Millenium”, Laurentiu Cazan, Annes, Ionut Fulea, Cristina Stamate, Emilia Dorobantu, Gabriel Dumitru, Lucia Dumitrescu, Ciprian Roman, Steliana Sima, Nineta Popa, Tiberiu Ceia, Mihai Ciobanu, Gabriela Tuta.

Nu ratați un spectacol emotionant, cu Orchestra „Lautarii”, dirijor Nicolae Botgros, si prezentat de o mare iubitoare de folclor, Iuliana Tudor.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, la Teatrul de Opereta si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  652 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by