newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Delta Hospital le ofera pacientilor servicii medicale compensate prin CASMB


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Marţi, 16 august 2011, 13:44 webReleases | Sanatate

Logo Delta Hospital | Foto: webPR.ro
Incepand cu 1 iulie, Delta Hospital a incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), oferindu-le pacientilor posibilitatea compensarii serviciilor si asistentei medicale de care beneficiaza in cadrul spitalului.

Pentru a putea beneficia de serviciile Delta Hospital compensate prin CASMB, pacientii care urmeaza sa se interneze in spital au nevoie de carte de identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa calitatea de asigurat al CASMB.

"Incheierea unui contract intre CASMB si Delta Hospital ne ajuta sa oferim servicii performante unui numar mult mai mare de pacienti. Incheierea contactului cu Casa este importanta pentru noi si pentru pacientii actuali si potentiali, care pot face uz de calitatea de asigurat al CASMB pentru a beneficia de ingrijirile noastre medicale", a declarat Claudia Tudor, General Manager Delta Hospital.

Delta Hospital s-a lansat oficial pe piata serviciilor medicale private din Romania in iunie 2011, dupa o investitie in valoare de 13 milioane de euro. Spitalul este specializat atat in chirurgie laparoscopica, cat si in cea clasica, oferind servicii care acopera o plaja larga de interventii chirurgicale.

Despre Delta Hospital

Delta Hospital este un spital ultramodern, finalizat in 2011 si care are o suprafata totala dedicata serviciilor medicale de circa 10.000 mp . Delta Hospital ofera o gama completa de servicii medicale necesare pacientilor, de la consultatii, analize, investigatii si diagnostic imagistic de ultima ora, pana la tratamente medicale si chirurgicale de top, acoperind toate domeniile patologiei medicale.

Delta Hospital se afla intr-o cladire pe cinci niveluri, construita special in acest scop. Spatiul are o structura gandita sa reziste la cutremure de gradul 9, dispune de trei case ale scarilor si trei ascensoare si de acces special al ambulantei pe rampe. Cladirea dispune de sisteme de climatizare, detectie si protectie contra incediilor, sisteme de supraveghere, alarma si paza si toate dotarile necesare sigurantei pacientilor. De asemenea, Delta Hospital dispune de retele de telefonie, intranet, televiziune si internet puse la dispozitia medicilor si pacientilor.

Mai multe detalii despre Delta Hospital gasiti pe www.deltahospital.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  544 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings