newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Philips va dota Arcadia Hospital din Iasi cu echipamente in valoare de 4 milioane de euro


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 2 noiembrie 2009, 12:35 webReleases | Sanatate

Octavian Netcu, Director General Radiusmed | Foto: Rogalski-Grigoriu
Bucuresti, 2 noiembrie 2009 - In anul 2008, Philips, prin distribuitorul sau autorizat  in Romania - Radiusmed - a echipat integral Centrul de Imagistica Medicala Arcadia Iasi, care a devenit cel mai performant centru de diagnostic din Moldova. La aceasta recunoastere au contribuit, in egala masura, dotarile tehnice de ultima generatie si pregatirea profesionala deosebita a specialistilor de la Arcadia.

Avand in vedere acest exemplu de buna practica, Radiusmed a devenit furnizorul principal care va dota, cu echipament medical Philips de ultima generatie, Arcadia Hospital - primul spital multidisciplinar privat din Moldova. Acesta este situat in Iasi si reprezinta o investitie de 15 milioane de euro, din care, 4 milioane inseamna costul aparaturii produse de Philips.

Inca de la debutul nostru pe piata, ne-am propus sa fim prima alegere a operatorilor romani de servicii de sanatate cand vine vorba de echipamente medicale performante. Arcadia Hospital este dovada clara ca exista interes pentru aparatura medicala de ultima generatie, mai ales din partea institutiilor de sanatate private. Investitia in echipamente de inalta performanta si asigurarea unei calitati superioare a serviciilor medicale oferite sunt premisele ce vor face ca  Arcadia Hospital sa devina in scurt timp cel mai mare si cel mai competitiv spital de pe piata serviciilor private din Romania”, a declarat Octavian Netcu, Director General Radiusmed, distribuitor autorizat Philips.

Arcadia Hospital se distinge in piata de profil prin servicii care depasesc cu mult standardele din regiune, din acest moment. Unitatea medicala este consturita pe sapte nivele, are o suprafata totala de 11.000 mp si o capacitate de 180 de paturi.

Avantajul principal pentru pacienti este ca serviciile sale acopera o gama larga de necesitati care vor fi gasite intr-un singur loc. Peste 250 de medici angajati si colaboratori, asistenti, alte persoane cu pregatire medicala sau administrativa vor deservi cele sase departamente ale Arcadia Hospital - Policlinica, Spital, Maternitate, Women, Kids si Recuperare. Pe langa cele doua sali de nastere naturala si una pentru cezariana, in cadrul Maternitatii Arcadia va functiona si o sectie de Terapie Intensiva pentru nou-nascuti, la cele mai inalte standarde cunoscute in lume. Mesele radiante Fisher & Paykel, sistemul de resuscitare Neopuff, ventilatorul Fabian Acutronic, lampile de fototerapie Bilibed Medela, pulsoximetrele Masimo sunt doar cateva exemple pentru aparatura de ultima generatie care va dota aceste sectii.

Ca tipuri de echipamente medicale Philips din ultima generatie a producatorului de notorietate mondiala, reprezentative pentru Arcadia Hospital, pot fi enumerate: angiograful pentru examinari cardiace si vasculare FD10C,  ecografele pentru obstetrica-ginecologie - iU22, pentru cardiologie si aplicatii vasculare Doppler – HD 11 XE, pentru pediatrie si gastroenterologie - HD7, precum si echipamentul de radiografie si radioscopie digitala DuoDiagnost, echipamentele de radiologie mobila BV Libra si Practix 160.

Arcadia Hospital isi propune sa investeasca continuu in aparatura avansata, element menit sa aduca siguranta, satisfactie si solutii noi de tratament pentru pacientii spitalului. In viitorul apropiat, in spital va fi adusa si o alta „piesa de rezistenta” reprezentand un computer tomograf superperformant Philips iCT - 128 slice cu extensie la 256 slice pentru aplicatii cardiace si o  rezonanta magnetica Achieva 1.5T.

Despre Radiusmed

Radiusmed este o companie romaneasca de top care promoveaza cele mai avansate tehnologii in domeniul sanatatii, oferind solutii pentru imbunatatirea semnificativa a diagnosticului, tratamentului si ingrijirii pacientilor. De peste 10 ani, Radiusmed furnizeaza echipamente pentru radiologie si imagistica, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, chirurgie, infrastructura medicala, si stomatologie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect. Mai multe informatii pe:  www.radiusmed.ro

Contact:

Alina Melescanu - Senior PR Consultant
Rogalski Grigoriu PR
E-mail: alina.melescanu[at]r-g.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  1247 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by