newsletter rss
HotNews.ro

Investitie de 2,9 milioane de euro in cel de-al 7-lea Centru de Nefrologie si Dializa IHS


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 28 septembrie 2009, 15:16 webReleases | Sanatate

IHS Focsani | Foto: IHS
International Healthcare Systems (IHS), companie membra SofMedica, a inaugurat duminica, 27 septembrie, la Focsani, cel de-al 7-lea centru de dializa IHS din tara si primul centru privat de profil din Vrancea, in urma unei investitii de 2,9 milioane Euro. Pana in prezent, IHS a investit in centrele sale de dializa si nefrologie peste 10 milioane de euro.

„Prin reteaua de centre de dializa IHS, peste 940 de pacienti la nivel national se bucura de conceptul IHS care consta intr-o serie de beneficii unice ce contribuie la ridicarea nivelului calitatii vietii lor si le asigura in permanenta confortul de acasa. Extinderea retelei de centre IHS face parte din programul de dezvoltare al companiei si reprezinta atingerea unuia din obiectivele stabilite pentru acest an - punerea la dispozitia pacientilor cu afectiuni cronice renale din Vrancea a celor mai performante echipamente de substitutie renala si servicii medicale la standarde europene”, a declarat dr. Dimitrie Capsa, directorul medical al companiei IHS.

In cadrul Centrului IHS Focsani, peste 172 de pacienti vor beneficia de cele mai bune servicii medicale de dializa, fara sa le lipseasca siguranta, atentia si confortul de acasa. Centrul este dotat cu aparate noi de hemodializa si aparate de dializa peritoneala automata, printre cele mai performante echipamente specializate existente acum in lume. Echipa este formata din 25 de cadre medicale, dintre care 3 medici coordonati de medicul primar nefrolog Dr. Mirinela Buruiana.

Pacientii IHS Focsani vor beneficia atat de terapii medicale la standarde europene, precum si de consultatii de nefrologie in cadrul cabinetelor de specialitate ale centrului, ghiduri proprii de dieta si tratament, consiliere specializata din partea unui asistent nutritionist si a unui psiholog (care au menirea sa ii sprijine in procesul de integrare socio-profesionala si de crestere a calitatii vietii), educatie medicala pentru pacienti si familiile lor, livrarea materialelor de dializa peritoneala pentru pacientii care necesita acest tip de terapie.

Lider in calitatea serviciilor oferite, compania International Healthcare Systems este prima din domeniu care a implementat sistemul de management al calitatii, certificat organismul international TUV SÜD, in conformitate cu standardul ISO 9001/2000 si garanteaza servicii medicale la standarde europene, furnizate de o echipa medicala profesionista.
 
Despre IHS

IHS si SofMedica sunt membre ale unui grup de companii din domeniul medical, care activeaza in patru tari din Sud Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru). Companiile membre ale grupului ofera acces la tehnologie de ultima generatie (chirurgie robotica, terapie intensiva, endoscopie) si servicii medicale de inalta calitate (nefrologie si dializa).

Cu o echipa de 300 de specialisti la nivel national, IHS detine o retea formata din sapte centre private de dializa, dintre care patru au fost recent construite de la zero (Braila - 2008, Galati – 2009, Fundeni – 2009, Focsani – 2009), iar celelalte functioneaza in cadrul unor spitale precum Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti (din 2005), Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti (din 2007), Spitalul Judetean din Buzau (din 2005). Incepand cu mai 2005, IHS a investit peste 10 milioane de euro in centre moderne de dializa, oferind in acest moment servicii medicale de inalta calitate, la standarde europene, unui numar de peste 940 pacienti.

Dincolo de a opera conform celor mai inalte standarde si de utilizarea celor mai noi tehnologii, scopul IHS este de a oferi pacientilor din Romania cu afectiuni cronice renale cele mai bune terapii de supleere renala, disponibile in lume. Pentru a-si atinge scopul, compania IHS va actiona astfel incat sa-si mentina pozitia in topul primelor doua companii din Romania din punct de vedere al numarului de tratamente efectuate precum si cea de lider din punct de vedere al calitatii terapiei oferite.

Pentru mai multe informatii vizitati www.ihsromania.eu si www.sofmedica.eu.

Contact:  Diana Nitulescu, CIVITAS Global Romania, tel. 0755.068.803, 021.201.00.11, email: d.nitulescu@civitasglobal.ro

 Citeste mai multe despre     |   | 
  1357 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings