newsletter rss
HotNews.ro

www.bebesanatos.ro - ghid complet de crestere si ingrijire a copilului in primii trei ani de viata


PDF Print
A | a
E-mail
de redactia | Vineri, 25 septembrie 2009, 16:02 webReleases | Sanatate

„Bebe Sanatos” reprezinta idealul oricarui parinte responsabil: cresterea si ingrijirea optima a copilului inca din prima zi de viata, crearea unei fundatii solide si sanatoase pentru o dezvoltare armonioasa, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Un bebelus sanatos inseamna un bebelus fericit si plin de viata!

Pentru a avea un bebelus sanatos, parintii trebuie sa fie informati asupra ingrijirii speciale care trebuie acordata copilului inca dinainte de nastere, in perioada sarcinii. De aceea, Sanatatea Media Group a lansat conceptul inovator „Bebe Sanatos”, ce are drept componente principale conferinta interactiva, almanahul si comunitatea „Bebe Sanatos”, proiecte reunite in cadrul portalului www.bebesanatos.ro, care se adreseaza tuturor parintilor si viitorilor parinti care doresc sa ofere copiilor lor cea mai buna ingrijire.

Portalul este astfel conceput incat ofera vizitatorilor sai informatii complete, in colaborare cu cei mai buni ginecologi, neonatologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si avocati din Romania. Astfel, www.bebesanatos.ro contine emisiuni, stiri, articole si noutati medicale, dar si informatii utile, dictionar de nume, horoscop medical si concursul „Cel mai frumos bebe”.

www.bebesanatos.ro este solutia optima pentru parintii care au copii mai mici de trei ani si care sunt dornici sa afle mai multe informatii despre cresterea corespunzatoare a micutilor. Cei care doresc sa formuleze mai multe intrebari, pentru a cunoaste atat alternativele, cat si cele mai bune solutii pentru cresterea copiilor, se pot adresa direct celor mai renumiti medici si specialisti din Romania, prin intermediul sectiunii „Intrebari” din cadrul portalului.

De asemenea, www.bebesanatos.ro se adreseaza si viitorilor parinti care nu stiu cum sa abordeze postura de parinte, care isi doresc sa inteleaga nevoile copilului lor, sa invete sa comunice cu acesta, de la cele mai fragede varste. De cele mai multe ori, parintii aflati la primul copil se confrunta cu numeroase framantari si doresc sa afle raspunsuri pertinente de la persoane avizate.

Pentru mai multe informatii, accesati www.bebesanatos.ro, cea mai accesibila si credibila sursa de informare in domeniul cresterii si ingrijirii copilului cu varsta mai mica de trei ani.

Persoana de contact:
Simona Wist
PR Manager
Tel.: 0733.011.102
E-mail: comunicare@sanatateamediagroup.ro
www.bebesanatos.ro 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   | 
  743 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by