newsletter rss
HotNews.ro

Purificatorul de aer Pure Life P500 Teesa – pentru ca tu să respiri liniștit


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaViciu | Miercuri, 8 iulie 2020, 10:55 webReleases | Sanatate

tsa0115-html-0-750px | Foto: webPR.ro

În momentul de față poluarea este o problemă stringentă la nivel mondial, iar calitatea aerului este extrem de importantă pentru calitatea vieții. Astfel, dacă locuiești într-o zonă cu un nivel ridicat de poluare îți recomandăm purificatorul de aer Pure Life de la Teesa, cu sistem de filtrare în trei etape, cu filtru HEPA și funcționare silențioasă.

Purificatorul de aer Teesa are un sistem de filtrare în 3 pași. Astfel, pre-filtrul elimină elementele contaminante de mai mari dimensiuni, de exemplu praf sau păr, filtrul HEPA 11 elimină până la 99.5% din particule, cum ar fi polenul sau alți alergeni, în timp ce filtrul de carbon absoarbe gazele dăunătoare și elimină mirosurile neplăcute.

Ieșirea pentru aerul purificat este în partea de sus a purificatorului Teesa, iar datorită acestui lucru și datorită lamelelor bine realizate aerul este distribuit în mod egal în toată camera. În funcție de nevoile tale poți alege unul din cele 4 moduri de operare: noapte, mediu, ridicat sau turbo.

Produsul este suficient de silențios pentru a putea fi folosit și pe timp de noapte. În plus, dispozitivul are funcție Timer care închide automat purificatorul la ora setată de tine.

Purificatorul Pure Life P500 funcționează la o capacitate de 136 m3/h și va da randament maxim în camere cu o suprafață de până la 15 m2.

Purificatorul Pure Life P500 Teesa este disponibil pe site-ul www.teesa.ro la un preț promoțional de 349 Ron, până la sfârșitul lunii iulie: https://www.teesa.ro/purificator-aer-pure-life-p500-teesa/p198.


  96 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by