newsletter rss
HotNews.ro

Berea-medicament


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Marţi, 23 aprilie 2019, 8:29 webReleases | Sanatate

Ingredientul principal in berea cu ghimbir - radacina de ghimbir - contine compusi activi care ajuta, printre altele, la ameliorarea senzatiei de greata, combaterea inflamatiei si prevenirea dezvoltarii cancerului. Este o bautura non-alcoolica, cu aroma apropiata de cea a berii, fiind un bun inlocuitor pentru cei care nu consuma alcool sau cei care evita colorantii si aromele artificiale. Energizanta si revigoranta, datorita procesului natural de fabricatie, bautura pastreaza intacte proprietatile condimentului.

Iata si principalele avantaje:

· Este un remediu pentru starile de greata

Nimanui nu-i place senzatia de greata - este un sentiment foarte neplacut si inconfortabil. Fie ca esti insarcinata, ai rau de mare sau esti mahmur/a, incearca o bere cu ghimbir si o sa te simti mai bine. Motivul? Berea cu ghimbir contine substante care ajuta la ameliorarea inflamatiei si a disconfortului.

· Este un bun digestiv

Berea cu ghimbir poate fi un remediu atunci cand te confrunti cu tranzit intestinal lent. Ghimbirul contine substante care ajuta la transportarea alimentelor de-a lungul sistemului intestinal. Compusii fenolici pe care ii contine sunt cunoscuti ca benefici in tratarea iritatiei gastrointestinale.

· Iti imbunatateste sistemul imunitar

Ghimbirul te face sa ai o stare buna si sa te simti plin/a de energie pentru ca iti intareste sistemul imunitar. Daca alegi berea cu ghimbir, in loc sa te simti prea relaxat/a ca sa mai faci ceva, vei vedea cum te apuca cheful de facut curatenie prin casa sau pofta de alergat!

· Actioneaza ca un analgezic

Proprietatile anti-inflamatorii ale ghimbirului se transpun in berea cu ghimbir si o transforma intr-o substanta analgezica eficienta. Daca esti in perioada de recuperare dupa ce ai fost bolnav/a, consuma aceasta bautura bogata in ghimbir si vei uita de durere.

Vine vara si, odata cu ea, dorinta de a petrece mai mult timp socializand. Nu stii cu ce bautura sa ii servesti pe cei dragi (inclusiv pe cei mici)? Incearca berea cu ghimbir Bundaberg si mergi la sigur atat pentru cei care nu vor sau nu pot consuma alcool, cat si pentru cei care doar vor sa se racoreasca si sa se bucure de un gust unic.

  82 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by