newsletter rss
HotNews.ro

Ce fel de cercetari exista pana acum in tratamentul cu electrostimulare?


PDF Print
A | a
E-mail
de elenadobre2017 | Joi, 7 martie 2019, 12:18 webReleases | Sanatate

electrostimulare | Foto: webPR.ro

Cercetari constante pentru electrostimulare


Spunem ca fiecare caz particular este o noua cercetare pentru ca organismul oricarui individ reactioneaza diferit la tratament. De aceea, studii se fac constant. Iar ideea cea mai importanta pe care trebuie sa o retineti dumneavoastra, este ca sedintele de electrostimulare la pret accesibil reprezinta un tartament non-invaziv si cu efecte de peste 90% pozitive si vizibile.


Studiile despre care vorbeam, pornesc, in mare parte, de la masurarea circumferinta taliei, calcularea indicelui de masa corporala pe care o detine pacientul la momentul cand incepe tratamentul, masa grasimilor de la nivel subcutanat si, implicit, procentul de grasime din corp raportat la varsta, inaltime si greutate.


Rezultate mai bune pentru electrostimulare la pret ridicat?


Indiferent de pretul lor si de locatia in care oau fost efectuate procedurile, va anuntam ca procedura este aceeasi. Poate doar medicii sa particularizeze tratamentul in functie de mai multe criterii pe care le considera ei importante.


electrostimulare


Cu toate acestea, rezultatele intotdeauna par a fi surprinzatoare, mai ales datorita faptului ca mare parte dintre clientii care se apuca de tratament nu mai depun niciun efort suplimentar care sa ajute la reducerea grasimii excesuve din corp. Cei mai multi dintre ei cred ca daca au recurs la metoda de slabire prin electrostimulare vor scapa de kilogramele in plus cat ai clipi.


Intr-adevar, insa exercitiul fizic sau dieta inca sunt percepute ca fiind miraculoase. Folosindu-va de ele, sigur veti ajunge mai repede la forma corporala la care visati. Tot ce va ramane de facut este doar sa le combinati, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.


Unde mai puneti ca daca va pastrati un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si exercitii fizice constante, efectele tratamentului cu electrostimulare vor dura mult timp de acum inainte.


Efecte secundare in electrostimulare?


In general nu prea exista efecte adverse in acest tratament, poate doar cazuri exceptionale, in functie de metabolismul fiecarui pacient in parte, dupa cum am mai spus.


Procedurile cu electrostimulare a adus intotdeauna efecte semnificative asupra reducerii circumferintei taliei, asupra colaceilor de grasine abdominali si mai ales asupra celulitei inestetice.


De acum doamnele din intreaga lume vor uita de aspectul inestetic care le facea sa renunte la o zi de plaja extraordinara din cauza siluetei nu tocmai potrivite. Incercati cateva sedinte de electrostimulare la pret accesibil si veti vedea rezulatele. Da-ti click pe poza de mai sus pentru a afla mai multe informatii utile.

  1716 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by