newsletter rss
HotNews.ro

Noul Aspirin® Plus C Forte -€“ actioneaza rapid impotriva simptomelor cauzate de raceala si gripa


PDF Print
A | a
E-mail
de AndreeaCalina | Miercuri, 17 octombrie 2018, 15:32 webReleases | Sanatate

686276l-640x0-w-eb2a7952 | Foto: webPR.ro

Vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitarAspirin® Plus C Forte contine vitamina C (acid ascorbic) si, astfel, ajuta la sustinerea sistemului imunitar care are nevoie de aceasta pentru a functiona la nivel optim si a lupta contra patogenilor. De exemplu, acidul ascorbic stimuleaza formarea celulelor de aparare de tip T, parte a sistemului imunitar, si favorizeaza activitatea acestora. Mai mult, vitamina C contribuie la eliminarea radicalilor liberi care se formeaza pe durata unei reactii inflamatorii ce pot afecta celulele de aparare ale organismului. Astfel, efectul antioxidant al acidului ascorbic imbunatateste functia celulelor sistemului imunitar.


Actiune rapida       


Forma farmaceutica de tip comprimat efervescent a lui Aspirin® Plus C Forte asigura eliberarea rapida a acidului acetilsalicilic, ceea ce inseamna ca ingredientul poate ameliora rapid simptomatologia specifica  racelii si gripei. Acest lucru este sustinut si de faptul ca substanta activa atinge concentratia plasmatica maxima in 10-20 minute.

Doza unica recomandata pentru adulti si copii (cu varsta peste 12 ani): 1 comprimat efervescent. Doza unica poate fi repetata dupa 4-8 ore, daca este necesar; Doza zilnica maxima: 3 comprimate efervescente. Nu trebuie administrat mai mult de 3 zile.

Nu se recomanda utilizarea acidului acetilsalicilic in cazul copiilor sub 12 ani, in sarcina si alaptare. Daca acidul acetilsalicilic este administrat in cazul unor boli virale la copii, exista riscul aparitiei sindromului Reye.

Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Intreaba medicul/farmacistul de eventuale interactiuni cu alte medicamente prescrise.

Viza de publicitate nr.2496 / 06.09.2018

Surse:

Rezumatul caracteristicilor produsului Aspirin® Plus C Forte, revizuit in August 2017.


Despre Bayer


Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul Stiintelor Vietii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor si a imbunatati calitatea vietii acestora. Totodata, Grupul isi propune sa creeze valoare prin inovatie, dezvoltare si o profitabilitate ridicata. Bayer s-a angajat sa respecte principiile dezvoltarii sustenabile, precum si responsabilitatile sale etice si sociale, in calitate de cetatean corporativ. In finalul anului fiscal 2017, Grupul avea 99.820 de angajati si a inregistrat vanzari de 35 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,4 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea si Dezvoltarea la 4,5 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.ro

Nota pentru editori:

Imagini la rezolutie optima pentru imprimare pot fi descarcate de pe www.news.bayer.com.

Editorii TV si multimedia pot descarca sau solicita materiale video de actualitate despre Bayer, in mod gratuit, de pe http://www.tv-footage.bayer.com/


Declaratii anticipative


Acest document poate include declaratii anticipative in baza presupunerilor si estimarilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute si necunoscute, incertitudini si alti factori pot conduce la diferente semnificative intre rezultatele viitoare efective, situatia financiara, dezvoltarea sau performantele companiei si estimarile indicate in prezentul document. Printre acesti factori se numara factorii prezentati in rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-si asuma nicio raspundere pentru a actualiza aceste declaratii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evolutiile viitoare.

 

  994 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by