newsletter rss
HotNews.ro

De ce sa apelezi la Clinicile Dr. Leahu pentru un tratament cu implant dentar


PDF Print
A | a
E-mail
de cliniciledrleahu | Miercuri, 11 iulie 2018, 17:03 webReleases | Sanatate

implanturi_dentare_dr | Foto: webPR.ro
Indiferent de complexitatea cazului tau, trebuie sa stii ca acum exista solutii in materie de tratamente cu implant dentar pentru orice problema!

Pierderea unuia sau mai multor dinti inseamna, deseori, si pierderea increderii in sine! Din cauza faptului ca nu mai avem o dantura completa si, prin urmare, un zambet aspectuos, viata sociala ne este afectata in mod grav: nu mai avem curajul sa zambim cu toti dintii si, totodata, nu ne mai putem permite confortul de a consuma alimentele preferate. Toate aceste probleme pot fi insa rezolvate cu ajutorul unui tratament cu implant dentar inovator, de ultima generatie, care sa-ti redea o dantura frumoasa si perfect functionala.

Indiferent de complexitatea cazului tau, trebuie sa stii ca acum exista solutii in materie de tratamente cu implant dentar pentru orice problema: fie ca suferi de pierderea unui singur dinte, fie ca te confrunti cu pierderea unei intregi arcade sau chiar a ambelor! Astfel, tehnica de implant dentar Sky Fast&Fixed de la Bredent este solutia salvatoare pentru restaurarea intregii danturi si alternativa ideala la protezele mobile si incomode, pe cand tratamentul cu implant dentar One Day iti inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa intr-o singura zi.

Surprinzator, nu? Iar daca te intrebi unde poti beneficia de asemenea tratamente, iti recomandam cu incredere Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti si Pitesti. Afla in continuare de ce:

1. Tehnologie de ultima generatie

Bineinteles, tehnologia de ultima ora, precum implantologia digitalizata, este principalul motiv pentru care sa apelezi la specialistii acestor clinici. Spre exemplu, sistemul de implant dentar One Day este format dintr-un software care utilizeaza scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf. Prin urmare, eroarea umana este inlaturata in totalitate – iar tu vei beneficia de rezultate garantate, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

2. Rapiditate si eficienta

Atat tehnica de implant dentar Sky Fast&Fixed, cat si One Day, se desfasoara in timp record, cu un numar minim de vizite la medicul stomatolog. In felul acesta vei economisi timp si energie. In plus, nu vei fi nevoit sa astepti pentru o lucrare finala chiar si pana la un an, deoarece dupa 3-6 luni de la operatie va avea loc montarea coroanei definitive. Mai mult decat atat, in cazul dintilor frontali vei primi pe loc o lucrare provizorie.

3. Recuperare rapida

Datorita tehnologiei factorilor de crestere PRGF disponibile in premiera la Clinicile Dr. Leahu, vei avea parte de o vindecare a tesutului de 7 ori mai rapida. De asemenea, rapiditatea cu care se desfasoara interventia de inserare a unui implant dentar iti permite reluarea activitatilor obisnuite chiar din a doua zi dupa operatie.

4. Eliminarea riscurilor post-operatorii

Acest lucru se datoreaza materialelor de calitate superioara folosite pentru realizarea implantului, 100% compatibile cu organismul uman: titan, zirconiu, ceramica.

5. Garantie pe termen lung

Rata de succes a osteintegrarii unui implant dentar efectuat la Clinicile Dr. Leahu este de 100%. Asadar, asigurandu-ti profesionalism si toate conditiile pentru reusita unui tratament de inlocuire a dintilor lipsa, aceste clinici sunt solutia potrivita pentru tine, indiferent de problema pe care o ai. 

  92 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by