newsletter rss
HotNews.ro

260 copii din Brasov au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite oferite prin Programul Zambete Colgate


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Miercuri, 23 mai 2018, 12:04 webReleases | Sanatate

In weekendul 19 -€“ 20 mai, Colgate in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a desfasurat in judetul Brasov Programul Zambete Colgate®, ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate®. Aproape 260 de elevi din clasele primare (0-IV), din Brasov, au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, diagnostic si recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.


"€žProgramul Zambete Colgate a fost foarte bine primit la Brasov, multi parinti dorindu-si sa evalueze starea sanatatii orale a copiilor. Pe langa consultatiile gratuite la care au participat cu mare entuziasm, copiii au avut parte de lectii de igiena orala si jocuri cu Doctorul Maseluta. Campaniile de educatie pentru sanatatea orala desfasurate de Colgate s-au dovedit a fi extrem de utile, atat in mediul rural, cat si in urban, iar impreuna cu noi, Crucea Rosie Romana si filialele noastre la nivel national, cred ca reusim sa apropiem comunitatile locale de mesajele campaniei", a declarat Raluca Catalina Buzea, Director Crucea Rosie Romana Filiala Brasov.   

 

Programul Zambete Colgate se desfasoara cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din tara in 10 scoli din 5 judete din Romania in perioada 28 aprilie -€“ 10 iunie, continuand misiunea Colgate de educare cu privire la importanta vizitelor periodice la medicul dentist si a igienei orale zilnice de la varste fragede.

 

In judetul Brasov, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc in data de 19 mai, la Scoala Gimnaziala nr. 13 si in data de 20 mai, la Scoala Gimnaziala nr. 2 „Diaconu Coresi”. Pe langa consultatii, copiii au avut parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde  l-au intalnit pe indragitul Doctor Maseluta.

 

Programul Zambete Colgate a fost lansat in 2017 ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate, cand peste 1.500 de elevi inscrisi in program au beneficiat de consultatii stomatologice profesionale gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei.

 

In paralel, Colgate desfasoara Programul Scolar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a implinit anul acesta 25 de ani de la debutul in Romania, perioada in care 6 milioane de elevi au beneficiat de lectii educationale despre igiena orala corecta. Programul are anual trei editii, in cadrul carora sunt educati peste 200.000 de copii din intreaga tara. Prima editie din 2018 are loc in perioada 15 martie – 15 iunie si ajunge in judetele Braila, Calarasi, Covasna, Mehedinti, Olt, Vaslui, Vrancea, Neamt si in sectoarele 1 si 5 din Bucuresti. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

 

Despre Colgate-Palmolive

 

Colgate-Palmolive este liderul mondial in ingrijirea orala, cu scopul de a imbunatati sanatatea orala in lumea intreaga. Compania are branduri de top in categorii de paste de dinti si periute de dinti in diferite parti ale lumii, branduri recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief, Max White One, Elmex , Meridol si Duraphat. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si un angajament puternic fata de dentisti, pacienti si comunitatile lor. Colgate-Palmolive Romania se implica activ si investeste anual intr-o serie de programe educationale adresate publicului larg, in care sunt implicate mediile universitare si profesionale medicale, toate avand ca scop imbunatatirea parametrilor sanatatii orale pentru populatia din Romania.

 

Pentru mai multe informatii despre proiectele globale Colgate®, vizitati website-ul companiei www.colgatepalmolive.com.

 

Despre Crucea Rosie Romana

 

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatie umanitara care functioneaza neintrerupt din 1876 in scopul prevenirii si alinarii suferintelor oamenilor, fara nicio deosebire in ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, varsta, sexul, apartenenta militara, sociala sau politica.

 

Prin activitatile pe care le desfasoara contribuie si la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii. Proiectul de educatie pentru sanatate desfasurat impreuna cu Colgate este parte din aceasta componenta importanta a activitatii organizatiei.

 

Pentru mai multe informatii despre Crucea Rosie Romana, accesati www.crucearosie.ro
  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by