newsletter rss
HotNews.ro

Programul Zambete Colgate ofera consultatii stomatologice gratuite in Brad si Calan


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Vineri, 4 mai 2018, 11:57 webReleases | Sanatate

Colgate, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara in perioada 28 aprilie -€“ 10 iunie prima etapa din 2018 a Programului Zambete Colgate, parte din campania Romania merita zambete Colgate, care ajunge in doua orase din Hunedoara, unul dintre cele 5 judete selectate din toata tara. In zilele de 12 si 13 mai, elevi din clasele primare din Brad si Calan vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

 

"Convingerea brandului Colgate este aceea ca <fiecare dintre noi merita un viitor care sa-l faca sa zambeasca>. Ne dorim sa atragem atentia romanilor cu privire la cat de important este acest aspect la nivel fizic, psihic si emotional. Igiena orala corecta inceputa de la varste fragede este esentiala pentru dezvoltarea noastra ca oameni, iar acest lucru se poate intampla mai ales prin implicarea parintilor, care sa-i indrume pe copii in acest sens. Colgate vine in intampinarea lor cu Programul Zambete Colgate dedicat elevilor din clasele primare. In 2017, peste 1.500 de elevi au participat in program, au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, de un diagnostic cu recomandari si au luat parte la lectii pentru igiena orala alaturi de parintii lor. Continuam initiativa si in acest an in doua etape, iar alaturi de Crucea Rosie Romana vrem sa crestem gradul de responsabilizare in ceea ce priveste sanatatea orala inca din copilarie"€, a spus Frederik Ortiz - Manager General Colgate-Palmolive Romania.

 

"Ne bucuram ca facem parte din aceasta initiativa Colgate, grija pentru sanatatea oamenilor fiind o preocupare comuna inca din 2015, cand am demarat parteneriatul nostru cu lectii de igiena orala organizate in intreaga tara. Ne dorim ca impreuna sa oferim cat mai multe surasuri si prin Programul Zambete Colgate sa incurajam deprinderea obiceiurilor corecte de igiena orala si comportamente sanatoase in intreaga familie. Raspunsul pozitiv primit atat de la copii si parinti, precum si de la reprezentantii scolilor, ne-a convins, daca mai era nevoie, ca astfel de programe sunt extrem de necesare in Romania"€, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

 

Programul Zambete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din tara, se desfasoara in 10 scoli din 5 judete din Romania, in perioada 28 aprilie -€“ 10 iunie, si continua misiunea Colgate de educare cu privire la importanta vizitelor periodice la medicul dentist si a igienei orale zilnice, de la varste fragede.

 

In judetul Hunedoara, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc in Brad, in data de 12 mai, la Scoala Gimnaziala "€žMircea Santimbreanu"€ si in Calan, in data de 13 mai, la Liceul Tehnologic "€žOvid Densusianu". Pe langa consultatii, copiii vor avea parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde il vor intalni pe indragitul Doctor Maseluta.

 

Activitatile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV si se vor desfasura intre orele 9:00 si 13:00. Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informatii despre programul Zambete Colgate, accesati www.zambetecolgate.ro.

 

Programul Zambete Colgate a fost lansat in 2017 ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate, cand peste 1.500 de elevi inscrisi in program au beneficiat de consultatii stomatologice profesionale gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei.

 

In paralel, Colgate desfasoara Programul Scolar Colgate Bright Smiles, Bright Futures, care a implinit anul acesta 25 de ani de la debutul in Romania, perioada in care 6 milioane de elevi au beneficiat de lectii educationale despre igiena orala corecta. Programul are anual trei editii, in cadrul carora sunt educati peste 200.000 de copii din intreaga tara. Prima editie din 2018 are loc in perioada 15 martie -€“ 15 iunie si ajunge in judetele Braila, Calarasi, Covasna, Mehedinti, Olt, Vaslui, Vrancea, Neamt si in sectoarele 1 si 5 din Bucuresti. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

 

Despre Colgate-Palmolive

 

Colgate-Palmolive este liderul mondial in ingrijirea orala, cu scopul de a imbunatati sanatatea orala in lumea intreaga. Compania are branduri de top in categorii de paste de dinti si periute de dinti in diferite parti ale lumii, branduri recunoscute pe plan international: Colgate, Colgate Total, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser, Sensitive Pro-Relief, Max White One, Elmex, Meridol si Duraphat. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si un angajament puternic fata de dentisti, pacienti si comunitatile lor. Colgate-Palmolive Romania se implica activ si investeste anual intr-o serie de programe educationale adresate publicului larg, in care sunt implicate mediile universitare si profesionale medicale, toate avand ca scop imbunatatirea parametrilor sanatatii orale pentru populatia din Romania.

 

Pentru mai multe informatii despre proiectele globale Colgate, vizitati website-ul companiei www.colgatepalmolive.com.

 

Despre Crucea Rosie Romana

 

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatie umanitara care functioneaza neintrerupt din 1876 in scopul prevenirii si alinarii suferintelor oamenilor, fara nicio deosebire in ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, varsta, sexul, apartenenta militara, sociala sau politica.

 

Prin activitatile pe care le desfasoara contribuie si la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii. Proiectul de educatie pentru sanatate desfasurat impreuna cu Colgate este parte din aceasta componenta importanta a activitatii organizatiei.

 

Pentru mai multe informatii despre Crucea Rosie Romana, accesati www.crucearosie.ro.

 

  182 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by