newsletter rss
HotNews.ro

41 de maternitati din Romania echipate cu patuturi si lenjerii de catre Crucea Rosie Romana, cu sprijinul P&G si PROFI


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Joi, 11 ianuarie 2018, 13:39 webReleases | Sanatate

Donatie Crucea Rosie | Foto: webPR.ro

Procter&Gamble, PROFI si Crucea Rosie Romana au echipat 41 de maternitati de stat din Romania cu peste 80 de patuturi noi s™i 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-nascutilor confortul de care au nevoie in primele zile de viata. Donatia face parte din campania "Hai sa daruim un nou inceput pentru un nou-nascut".


"€žMaternitatea este locul in care cei mici iau contact pentru prima dataƒ cu mediul extern, fiind un spatiu esential atat pentru starea lor de bine, cat si a mamelor. Astfel, intr-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta initiativa sa transformam mai multe sectii de nou-nascuti din taraƒ intr-un loc mai bine echipat, care raspunde nevoilor acestora. Ne bucuram sa fim  alaturi de o initiativa atat de frumoasƒa care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercitiu de solidaritate",€ a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

 

Campania s-a desfasurat in perioada iunie -€“ septembrie 2017 in magazinele PROFI. Beneficiind de forta brandurilor Ariel, Lenor s™i Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vanzarilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante in campanie a fost directionata catre aceastaƒ cauza. Identificarea nevoilor imediate existente in cadrul maternitatilor de stat a fost facuta cu sprijinul Crucii Rosii Romane iar distributia materialelor a demarat in decembrie.

 

Aceasta actiune este cea mai buna dovada ca atunci cand branduri puternice, ONG-uri si retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv in comunitati si pot fi o forta dedicat binelui, o forta pentru crestere. P&G, PROFI si Crucea Rosie Romana si-au propus prin acest proiect sa ofere nou-nascutilor confortul necesar pentru a le face venirea pe lume cat mai frumoasa.

 

  143 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by