newsletter rss
HotNews.ro

41 de maternitati din Romania echipate cu patuturi si lenjerii de catre Crucea Rosie Romana, cu sprijinul P&G si PROFI


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Joi, 11 ianuarie 2018, 13:39 webReleases | Sanatate

Donatie Crucea Rosie | Foto: webPR.ro

Procter&Gamble, PROFI si Crucea Rosie Romana au echipat 41 de maternitati de stat din Romania cu peste 80 de patuturi noi s™i 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-nascutilor confortul de care au nevoie in primele zile de viata. Donatia face parte din campania "Hai sa daruim un nou inceput pentru un nou-nascut".


"€žMaternitatea este locul in care cei mici iau contact pentru prima dataƒ cu mediul extern, fiind un spatiu esential atat pentru starea lor de bine, cat si a mamelor. Astfel, intr-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta initiativa sa transformam mai multe sectii de nou-nascuti din taraƒ intr-un loc mai bine echipat, care raspunde nevoilor acestora. Ne bucuram sa fim  alaturi de o initiativa atat de frumoasƒa care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercitiu de solidaritate",€ a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

 

Campania s-a desfasurat in perioada iunie -€“ septembrie 2017 in magazinele PROFI. Beneficiind de forta brandurilor Ariel, Lenor s™i Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vanzarilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante in campanie a fost directionata catre aceastaƒ cauza. Identificarea nevoilor imediate existente in cadrul maternitatilor de stat a fost facuta cu sprijinul Crucii Rosii Romane iar distributia materialelor a demarat in decembrie.

 

Aceasta actiune este cea mai buna dovada ca atunci cand branduri puternice, ONG-uri si retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv in comunitati si pot fi o forta dedicat binelui, o forta pentru crestere. P&G, PROFI si Crucea Rosie Romana si-au propus prin acest proiect sa ofere nou-nascutilor confortul necesar pentru a le face venirea pe lume cat mai frumoasa.

 

  165 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by