newsletter rss
HotNews.ro

Cu fatetele dentare Cerec ai zambetul perfect in doar 1 ora!


PDF Print
A | a
E-mail
de cliniciledrleahu | Luni, 2 octombrie 2017, 17:52 webReleases | Sanatate

Clinicile_dr | Foto: webPR.ro
Acum, poti sa iti imbunatatesti semnificativ aspectul dintilor, fara durere, intr-o singura ora! Clinicile Dr Leahu iti ofera cele mai moderne, durabile si mai bune fatete dentare, gata intr-o ora, cu ajutorul tehnologiei Cerec CAD/CAM.

Tot mai multi pacienti care trec pragul cabinetelor stomatologice au nevoie de tratamente de estetica dentara si protetica, care sa le redea sau sa le imbunatateasca atat sanatatea dentara, cat si aspectul dintilor, totul in cel mai scurt timp. 

Pentru ca aceste tratamente sa fie realizate rapid si eficient, cu precizie, prin restaurari biocompatibile, perfect integrate in fizionomia fiecarui pacient, tehnologia CEREC CAD/CAM este vitala. Acest tip de tehnologie reprezinta o investitie in sanatatea pacientilor care isi doresc fatete dentare cu un rezultat foarte apropiat de dintii naturali, intr-un timp foarte scurt, fara complicatii post-procedura.

In ziua de astazi, omul asociaza sanatatea si frumusetea cu un zambet alb si imaculat. De aceea, fatetele dentare realizate prin sistemul Cerec CAD/CAM reprezinta solutia ideala, care salveaza semnificativ mai mult din structura dentara decat tratamentele conservatoare.

Mai exact, sistemul CAD/CAM este alcatuit din:

-un scanner (care preia imagini realizate in cavitatea orala si le transforma in date ce apoi sunt procesate de computer);
- un computer cu un soft de imagine 3D (care proceseaza datele si ajuta la conceperea restaurarilor);
- o unitate de frezare dotata cu freze diamantate, rapide si precise, care transforma datele procesate in fatete dentare sau in alte tipuri de restaurari.

Cu milioane de restaurari realizate si cu o experienta dovedita de peste 25 de ani la activ, sistemul CEREC CAD/CAM reprezinta standardul cel mai inalt de calitate in realizarea de fatete dentare. 

Dublul beneficiu al acestei tehnologii de ultima ora consta in faptul ca pacientul isi redobandeste sanatatea dentara dupa numai o singura sedinta, iar medicul poate sa isi desfasoare activitatea in conditii optime, cu precizie micronica.

De ce fatetele dentare realizate prin sistemul Cerec CAD/CAM sunt solutia optima pentru tine?

1. In primul rand, vei economisi foarte mult timp, gratie sistemului Cerec CAD/CAM, datorita caruia obtii fatete dentare perfecte in doar 1 ora.

2. Fatetele dentare sunt realizate din material biocompatibil, fara continut metalic, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a avea reactii alergice sau alte complicatii post-procedura.

3. Avand in vedere rapiditatea procedurii si a reducerii semnificative a numarului de sedinte, nu mai este necesara realizarea unor lucrari provizorii care se pot deteriora repede si pot fi incomode. In acest fel, vei avea o dantura perfecta cu un minimum de sedinte.

4. Procedeul de fixare al fatetelor dentare este minim invaziv, salvandu-se foarte mult din structura dentara, spre deosebire de metodele clasice. 

5. Numeroase studii realizate de-a lungul timpului in acest domeniu au aratat faptul ca restaurarile realizate folosind fatete dentare obtinute prin sistemul CEREC CAD/CAM sunt cel putin echivalente ca durabilitate cu restaurarile din aur. Astfel, investitia ta va fi una inteligenta, de care te vei putea bucura pentru mult timp.

Suntem siguri ca iti doresti si tu sa ai un zambet sanatos si fara cusur cu ajutorul unor fatete dentare de calitate, in cel mai scurt timp si la cel mai avantajos raport calitate-pret. Atunci nu mai sta pe ganduri si vino acum in orice clinica Dr Leahu pentru o consultatie preliminara. Specialistii nostri te asteapta cu bratele deschise!
  41 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by