newsletter rss
HotNews.ro

Herbagetica lanseaza uleiul de Krill pe piata din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Vineri, 18 august 2017, 16:47 webReleases | Sanatate

poza_comunicat | Foto: webPR.ro
Din 18 august 2017 Herbagetica lanseza pe piata din Romania noul produs Krill Oil Supreme Omega 3. Uleiul de krill este o sursa superioara de Omega-3, 100% pur si concentrat, extras din specia de crustaceu Krill Antarctic. Cu 5 ingrediente standardizate, Krill Oil Supreme Omega-3 este o formula puternica si inovatoare cu 60% absorbtie celulara mai ridicata.

''Uleiul de Krill este o sursa naturala si superioara de acizi grasi Omega-3 EPA si DHA, colina, fosfatidilcolina si astaxantina. Aceasta combinatie complexa si puternica este principalul factor care diferentiaza uleiul de Krill de uleiul de peste obisnuit. De asemenea, concentratiile ridicate si standardizarile de EPA, DHA, colina si astaxantina, fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat si eficient Omega-3'' declara reprezentantul departamentului de dezvoltare produse din cadrul companiei Herbagetica.

Krill Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifica zonei antarctice: Krill antarctic (Euphausia superba) si reprezinta noua generatie Omega-3 in promovarea sanatatii ficatului si inimii, a creierului, articulatiilor si a luptei impotriva colesterolului. Este de asemenea, un ajutor foarte bun in sanatatatea feminina, ameliorand simptomele menstruale. Krill-ul este o sursa durabila de Omega-3 datorita reglementarilor multiple in ceea ce priveste recoltarea sa, a numarului mare de indivizi din specie si a limitarilor pentru capturarea acestora: mai putin de 1% din biomasa totala este recoltata.

Alte produse cu ulei de Krill cuprind o concentratie mult mai mica de elemente cheie active decat Krill Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului inseamna extragerea sarurilor, care duc la oxidarea uleiului, la un miros neplacut si la o eficienta mult mai slaba de absorbtie. Astfel, uleiul de Krill PURIFICAT si CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3, EPA/DHA si colina. Comparativ cu uleiul de peste, uleiul de Krill este in mod natural mai pur, fara metale grele si toxine, deoarece krill-ul se afla la baza lantului trofic.


Despre Herbagetica

Povestea Herbagetica a luat nastere in anul 2010, in Brasov, orasul din inima Romaniei. Din dorinta de a descoperi puterea extractelor din plante si mai ales de a impartasi aceasta comoara cu cei care au nevoie, s-au nascut produsele Herbagetica, care au devenit treptat o adevarata inovatie in fitoterapie.

Produsele Herbagetica sunt ideale pentru orice persoana, indiferent de varsta, intrucat sunt suta la suta naturale, cu extracte standardizate si nu contin conservanti sintetici, lactoze sau metale grele. Formulele si extractele standardizate folosite sunt furnizate de producatori de renume pe plan international, astfel ca substantele active sunt testate si verificate in cele mai bune conditii. 

Detalii si informatii suplimentare despre produsele Herbagetica puteti gasi pe site-ul oficial al companiei sau la numarul de telefon 0372 918 888.


(Sursa foto: Herbagetica.ro)
  232 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by