newsletter rss
HotNews.ro

Obtine zambetul perfect cu ajutorul specialistilor in ortodontie


PDF Print
A | a
E-mail
de cliniciledrleahu | Luni, 3 iulie 2017, 16:35 webReleases | Sanatate

In ziua de astazi, doar 2% din populatia Globului are dinti perfecti. Tot mai multe persoane calca pragul clinicilor stomatologice in speranta de a obtine un zambet frumos si fara cusur. Acest lucru se poate realiza prin controale regulate si proceduri realizate in clinici stomatologice de top cum sunt Clinicile Dr Leahu. In cazul in care muscatura nu este corecta, atunci trebuie sa apelezi la un specialist in ortodontie.

Indreptarea dintilor nu tine intotdeauna de partea estetica. De multe ori, acest aspect tine de partea functionala, deoarece o muscatura incorecta poate da o stare de disconfort care se manifesta prin dureri de cap, dureri de maxilar sau poate cauza chiar si migrarea dintilor. Pentru a rezolva astfel de probleme, Clinicile Dr. Leahu iti pun la dispozitie medici cu o vasta experienta in ortodontie, pregatiti pentru a rezolva cu succes chiar si cele mai complicate cazuri. Acestia te asteapta la o consultatie de specialitate pentru a stabili daca ai sau nu nevoie de aparat dentar.

Ce reprezinta ortodontia?

Ortodontia este una dintre specialitatile stomatologiei ce are ca obiect principal diagnosticarea, preventia si tratamentul iregularitatilor dentare si faciale. Mai exact, se ocupa cu studiul si tratamentul malocluziilor dento-faciale (muscaturilor incorecte), care pot rezulta in urma pozitiei incorecte a dintilor(sau oaselor) sau in urma unei incongruente a arcadelor dento-alveolare.

Specialistii in ortodontie din cadrul Clinicilor Dr. Leahu vor colabora strans cu echipa de medici (inclusiv cu specialistul in estetica dentara) pentru a  asigura tuturor pacientilor care au nevoie de aparate dentare zambetul armonios si perfect functional pe care acestia si-l doresc. Acestia folosesc toate resursele si o tehnologie de ultima generatie pentru a-ti oferi o muscatura stabila pe termen lung, cu o uzura minima a dintilor.

In cazul copiilor, medicul specialist in ortodontie poate corecta, cu ajutorul unui aparat dentar personalizabil, neregularitatile dentare. De asemenea, poate ghida eruptia dintilor permanenti cat mai aproape de pozitia lor corecta, in asa fel incat, in momentul in care toti dintii permanenti au erupt, sa diminueze timpul necesar unui tratament ortodontic ulterior.

In cazul adultilor, aparatele dentare pot corecta atat pozitia incorecta a dintilor, cat si ocluzia, in vederea eliminarii riscurilor de ordin functional,  care pot necesita tratamente cu implant dentar sau alte proceduri stomatologice complexe.

Cum decurge vizita la medicul specialist in ortodontie?

Multe persoane isi neglijeaza sanatatea orala si evita sa mearga la dentist fie din lipsa de timp, fie dintr-o teama provenita din faptul ca nu li s-a explicat pe intelesul lor ce proceduri urmeaza sa se efectueze. Pentru ca ne dorim ca toti pacientii sa paseasca in Clinicile Dr Leahu fara urma de teama si sa plece cu zambetul pe buze, iti vom explica cum decurge o vizita la medicul specialist in ortodontie.

In primul rand, se realizeaza o consultatie primara (numit examen clinic), in care medicul ortodont iti va analiza dintii, oasele maxilare, musculatura si articulatiile temporomandibulare. Dupa aceea, va realiza o serie de fotografii intra si extra-orale si o serie de radiografii, pentru  a stabili un diagnostic exact.  Aceasta procedura preliminara nu este dureroasa si nu necesita anestezie.

Dupa aceea, va urma o noua consultatie, in care medicul iti va comunica  diagnosticul stabilit in urma analizarii atente a fotografiilor si radiografiilor. Tot in cadrul acestei sedinte, specialistul in ortodontie va intocmi un plan de tratament detaliat si va face o estimare a costurilor asociate tratamentului stabilit.

Acum este mai simplu ca oricand sa ai o dantura frumoasa, armonioasa si perfect functionala! Asadar, nu mai sta pe ganduri si vino acum la o consultatie de ortodontie in cadrul Clinicilor Dr Leahu! Doar asa vei avea certitudinea ca beneficiezi de cel mai bun tratament! Te asteptam!
  91 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by