newsletter rss
HotNews.ro

Ingrijire atenta pentru familia ta


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 13 aprilie 2017, 11:10 webReleases | Sanatate

Sanatate pentru cei mici

Nu este o noutate pentru nimeni ca cei mici se murdaresc cel mai des. Sunt curiosi, pun mana pe orice lucru, cad pe asfalt sau pamant si apoi duc mana la gura fara sa le pese de consecinte. Nu ar trebui sa fie o noutate nici ca organismele lor sunt mult mai sensibile decat ale noastre, iar microbii ii pot afecta mai usor.

Invatati-i pe copii inca de mici despre importanta spalatului pe maini! Asigurati-va ca, inainte de fiecare masa, mainile lor sunt curat si ca ei au inteles de ce ce este important sa fie atenti cu igiena lor.

Puteti sa mergeti mai departe si sa transformati acest obicei sanatos intr-un ritual jucaus. Sapunurile lichide ON LiNE vin cu ingrediente si mirosuri variate, astfel incat copiii pot deveni fascinati de ce sapun nou ati mai achizitionat. Dupa ce se spala, laudati-i pentru mainile lor curate si pentru mirosul frumos pe care il emana.

Sanatate pentru cei mari


Mainile sunt cartea de vizita a unei doamne. Dar, de ce sa discriminam? Nici domnii cu maini neingrijite nu sunt priviti prea bine. Dupa cum spuneam, igiena este primul pas al ingrijrii, iar sapunul lichid ON LiNE prezinta numeroase avantaje.

Dupa folosirea sapunului solid, numeroase bacterii pot ramane pe suprafata acestuia, asteptand sa revina pe mainile noastre odata ce il refolosim. In mod evident, acest fapt iese din discutie in cazul folosirii sapunului lichid.

In plus, prin insasi compozitia sa, sapunul lichid ofera o hidratare sporita pielii tale. Stim prea bine ca mainile uscate pot fi o pacoste, care poate evolua de la disconfort la leziuni. Inlocuirea sapunului solid cu cel lichid scade considerabil riscul de a avea o piele uscata, chiar si in timpul iernii.
  62 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings