newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: De ce nu e bine sa cumperi o tigara electronica la pret mic


PDF Print
A | a
E-mail
de vipercig | Marţi, 8 noiembrie 2016, 13:30 webReleases | Sanatate

renuntare la fumat tigara electronica | Foto: webPR.ro
Multi fumatori, care constientizeaza raul pe care si-l fac sau care nu mai vor sa cheltuiasca atatia bani pe tigarile cu tutun, decid sa treaca pe tigara electronica. Insa, pentru ca nu sunt siguri de succesul acesteia, isi cumpara un produs ieftin, de 50-100 de lei, de la un magazin oarecare.

Insa, la scurt timp, tigara electronica se strica sau pur si simplu nu ofera aceeasi senzatie ca o tigara traditionala, asa ca fumatorul abandoneaza vapatul, considerand ca nu e bun de nimic si revine la vechiul obicei daunator. Greseala consta in achizitionarea unui produs ieftin, contrafacut, care nu ofera calitate. In acest conditii, este normal ca fumatorii sa-si piarda increderea in tigarile electronice si sa continue sa-si satisfaca dependenta de nicotina cu ajutorul tutunului. Tocmai de aceea, este foarte important ca atunci cand decizi sa te lasi de fumat, sa o faci cu ajutorul unei tigari electronice de calitate, care iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara clasica. Conform studiilor in domeniu, ea este cu 95% mai putin daunatoare ca cea cu tutun si, pe termen lung, mult mai economica. In Marea Britanie, tigara electronica este compensata de catre sistemul de asigurari de sanatate si este recomandata de medicii de familie tuturor fumatorilor care vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate sau care vor sa renunte definitiv la acest viciu. La ora actuala, ea este considerata cel mai eficient tratament antifumat la nivel mondial.

Este normal ca un magazin de tigari electronice sa-si atraga clienti cu preturi cat mai mici, insa nu trebuie sa faci rabat de la calitate deoarece daca achizitionezi o tigara electronica la pret mic risti sa ai parte de o experienta neplacuta si sa te trezesti ca ai dat banii pe ea degeaba. Pentru vaperii incepatori este greu sa-si dea seama care tigara electronica este originala si care este doar o copie ieftina, de aceea este important pentru ei sa stie ca diferenta consta in fiabilitate si in cantitatea de aburi produsa. De asemenea, pentru a fi siguri ca fac alegerea potrivita, ei trebuie sa se adreseze unui magazin de tigari electronice cu renume pe piata, care are personal calificat si care ofera si consultanta.

Daca vei cumpara o tigara electronica la pret mic si vei avea o experienta negativa, sunt sanse mari sa consideri ca acest produs nu te va ajuta niciodata sa scapi de fumat. Insa acest lucru este cat se poate de neadevarat. Tigara electronica a ajutat milioane de oameni la nivel mondial sa combata efectele adverse ale tutunului, iar popularitatea ei este in crestere, multi specialisti previzionand ca in zece ani acest gadget va inlocui de tot fumatul.


  54 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings