newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ziua Mondiala a Vederii aniversata de IAPB si compania Bayer printr-un concurs dedicat fotografilor


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Vineri, 23 septembrie 2016, 15:55 webReleases | Sanatate

Joi, 13 octombrie 2016, intreaga lume sarbatoreste Ziua Mondiala a Vederii. Aniversarea este marcata de competitia cu tema #StrongerTogether, dedicata fotografilor profesionisti si amatori, derulata de Agentia Internationala de Prevenire a Orbirii (IAPB), cu sprijinul companiei Bayer.

Competitia ii invita pe fotografii profesionisti si amatori sa foto-documenteze impactul sanatatii ochilor asupra vietii. Acestia sunt asteptati pe site-ul campaniei, http://photocomp.iapb.org/, pentru a posta fotografii cu tema #StrongerTogether, in una dintre cele doua categorii – fotograf profesionist sau amator. 

Participantii trebuie apoi sa distribuie fotografia in social media, cu tagul #WSD2016. Fotografiile cu numarul cel mai mare de voturi -€“ calculate in numar de like-uri si share-uri – vor intra pe lista finalistelor. Premiile acordate constau in: 1.000 de dolari pentru categoria “Fotograf profesionist”; un aparat foto Nikon D3300 pentru categoria ”Fotograf amator”.

Toate lucrarile castigatoare vor fi incluse intr-o expozitie foto ce va fi organizata cu ocazia Adunarii Generale a IAPB, ce va avea loc in Durban, Africa de Sud, in luna octombrie a acestui an. Agentia Internationala de Prevenire a Orbirii este o alianta formata din organizatii ale societatii civile, entitati profesionale si companii care promoveaza sanatatea oculara prin campanii, informare si parteneriate. La initiativa acesteia, in fiecare an, in a doua zi de joi a lunii octombrie, este sarbatorita Ziua Mondiala a Vederii.

 

  34 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by