newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ce contin lichidele pentru tigara electronica


PDF Print
A | a
E-mail
de vipercig | Marţi, 19 iulie 2016, 16:55 webReleases | Sanatate

lichid_Dekang_pentru_tigara_electronica_320x232 | Foto: webPR.ro

De ani buni, subiectul tigara electronica este dn ce in ce mai prezent in vietile noastre. Numarul de studii, in continua crestere, sunt cele care releva, rand pe rand, eficienta tigarii electronice datorita lichidelor cu care acestea functioneaza.

Spre deosebire de tigarile cu tutun, care contin peste 4000 de substante, din care 3 cauzatoare de cancer, un lichid pentru tigara electronica are 3: arome, nicotina in stare pura si propilen glicol/glicerina vegetala. In plus, nu emana fum, ci doar aburi aromati, deci sunt sigure pentru a fi folosite in incaperi inchise, chiar si cu copii de fata.  


Cum sunt realizate aceste lichide pentru tigara electronica


Pentru un fumator, tutunul este principalul element care ofera senzatia acea placuta. Pentru un vaper, cu lichidul din tigara electronica isi satisface nevoia de nicotina, dar il si ajuta sa renunte definitiv la fumat.


Lichidele pentru tigara electronica sunt constituite din propilen glicol (PG) si glicerina vegetala (VG). In plus, exista arome, apa distilata si doze diferite de nicotina (0-24 mg/ml). Acest lucru inseamna ca organismul este expus la mult mai putine substante periculoase fata de fumatul clasic. Sunt folosite de zeci de ani in industria farmaceutica, cosmetica si chiar alimentara, fara niciun efect secundar.


Mai mult, lichidele pentru tigara electronica au fost indelung testate, de medici de renume din Europa si SUA, care au demonstrat ca, pe langa faptul ca nu sunt nocive, te ajuta sa te lasi de fumat chiar de la primele vapari.


Ele au un miros placut, care nu te ineaca si nici nu iti confera senzatia de gat uscat. Medicii din Germania si SUA au ajuns la concluzia ca lichidele pentru tigara electronica, neavand substante sau arome cancerigene, sunt cu mult mai sigure fata de tigara cu tutun.


Iata analiza celor 4 substante:

  1. Propilen glicolul - propilen glicolul din lichidele pentru tigara electronica se numeste USP PG si este 99,9% pur. FDA a clasificat propilen glicolul drept un aditiv alimentar. El este folosit pentru a absorbi surplusul de apa si pentru a mentine umiditatea in anumite medicamente, cosmetice sau produse alimentare.
  2. Glicerina vegetala - este non-toxica si non-cancerigena, iar studiile au demonstrat ca indiferent ca o ingerezi sau o inhalezi, aceasta nu are niciun efect negativ asupra plamanilor sau a altor parti ale corpului. Glicerina vegetala creaza foarte multi vapori, insa nu transporta aromele la fel de bine ca propilen glicolul.
  3. Nicotina din lichidele pentru tigara electronica – cantitatea este dozata, astfel ca poti alege cata nicotina introduci in organismul tau. Unele concentratii pot varia in functie de producator, de la 0 la 24, dar majoritatea sunt standard. Acestea sunt masurate in mg/ml sau procente.
  4. Aromele - sunt total inofensive si au la baza un extract de alcool sau de ulei. Ele sunt foarte variate si pot fi combinate intre ele pentru ca vaperii sa beneficieze la maximum de lichidul din tigara electronica.Pe langa faptul ca lichidele pentru tigara electronica nu sunt nocive, mai sunt cateva beneficii de care trebuie sa tii cont:
- esential este ca nu mai cheltui o avere pe tigari;
- lichidele pentru tigara electronica sunt realizate sub atenta supraveghere, pentru ca tu sa ai o experienta a vapatului cat mai rafinata;
- dintii nu se mai ingalbenesc;
- elimini in totalitate halena fumatorului.


  118 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings