newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fotoliile de masaj oferite de Komoder l-au cucerit pe Florin Grozea de la Hi-Q


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 6 iulie 2016, 9:10 webReleases | Sanatate

Fotoliu masaj Komoder | Foto: webPR.ro
Fotoliile de masaj oferite de Komoder au ajuns in casele vedetelor si le fac viata mai usoara! Una dintre acestea este Florin Grozea, compozitor, antreprenor si fost membru al trupei Hi-Q. Artistul a testat fotoliile de masaj comercializate de Komoder si a marturisit ca este extrem de multumit de efectele pe care aceste aparate performante le au in lupta impotriva oboselii si a stresului.

Intr-o postare amuzanta pe blog-ul personal, Florin Grozea a povestit cum fotoliul de masaj iRest A-87, achizitionat de la Komoder, a devenit obiectul preferat din casa sa, dupa ce sotia l-a incercat din dorinta de a scapa de stresul de zi cu zi. Astfel, a gasit modalitatea perfecta prin care se poate rasfata cu o sedinta de masaj profesional in adevaratul sens al cuvantului, fara sa mai fie nevoita sa apeleze la ajutorul unui maseur. “Acum vrea toata familia sa stea pe fotoliu, chiar si cand nu functioneaza, ca e strategic plasat in fata televizorului si chiar e cel mai comod loc din casa noastra!”, a marturisit Florin Grozea.

Despre Komoder:

Komoder este primul magazin online care a adus in Romania cele mai performante fotolii de masaj si relaxare din lume, acestea fiind realizate de producatori de renume la nivel international, precum Panasonic, Humantouch, Inada, iRest, Tokuyo sau Rokol. Astfel, oricine are ocazia sa isi achizitioneze fotolii masaj la preturi accesibile, pentru experiente unice, in confortul propriului camin.

Cu o vechime de cinci ani in domeniul fotoliilor de masaj, Komoder pune la dispozitie o gama foarte vasta de dispozitive menite sa elimine durerile de spate, de gat sau picioare, sa imbunatateasca circulatia sangelui si sa reduca senzatia de oboseala resimtita la sfarsitul zilei.

Cei care sunt interesati de modelele de scaune de masaj puse la dispozitie de Komoder pot testa produsele in cele trei show-room-uri din Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Informatii suplimentare despre modelele de fotolii de masaj si relaxare oferite de Komoder gasiti pe site-ul oficial al companiei.    


  103 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings