newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Tratamentele corporale de la clinica Bioestetika.ro: 2 la pret de 1, la prima vizita


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 5 iulie 2016, 14:10 webReleases | Sanatate

tratamente corporale | Foto: webPR.ro

Tratamentele corporale puse la dispozitia doamnelor, domnisoarelor si domnilor, de catre specialistii de la salonul de remodelare corporala Bioestetika.ro sunt, acum, la oferta. Pentru 2 tratamente corporale alese, platesti doar unul si, astfel, economisesti bani pentru a beneficia de alte tratamente corporale specializate, care sa te ajute sa arati asa cum iti doresti, intr-un timp cat mai scurt.

Salonul de remodelare corporala Bioestetika.ro, pentru un stil de viata armonios


Salonul de remodelare corporala Bioestetika.ro incurajeaza un stil de viata sanatos si armonios. Aici, toti clientii vor beneficia de tratamente corporale efectuate de un personal foarte bine pregatit, cu echipamente de ultima generatie. Printre tratamentele corporale pe care le puteti face la clinica de remodelare corporala Bioestetika.ro se numara si cele pe care le vom aminti, in cele ce urmeaza, pentru ca orice femeie sau barbat sa se poata bucura de efectele pozitive ale tratamentelor corporale care i se potrivesc.


  • Terapia vibrationala. Acest tratament corporal este potrivit pentru persoanele care doresc sa isi intareasca musculatura si sa isi tonifieze corpul. Organismul va fi revigorat, iar celulita ameliorata considerabil. Tot prin terapie vibrationala, densitatea osoasa creste, dar si mobilitatea articulara este imbunatatita.
  • Un alt tratament corporal eficient propus de Bioestetika.ro este Total Contour Wrap. Acesta ajuta la tonifierea corpului, compactand zonele in care s-a depus grasimea. Elastina existenta in organism este revitalizata. Pielea este curatata cu argila, in procesul de exfoliere, pentru ca fiecare client sa se simta perfect dupa urmarea acestui tip de tratament corporal. Tot argila este cea care ajuta organismul in procesul de detoxifiere, extragand toxinele si revitalizand intregul corp.
  • Pentru doamnele care au nascut, Total Contour Wrap este tratamentul corporal ce reduce pielea lasata din cauza schimbarilor intervenite brusc, in urma sarcinii. Ceea ce este cu adevarat imbucurator la acest tratament corporal este tocmai rezultatul rapid pe care il are, mai ales ca multe persoane au nevoie de un tratament corporal eficient, inainte de a pleca in vacanta, dar fara diete nesanatoase sau chirurgie cosmetica.
  • Lipoliza cu laser este tratamentul corporal de la Bioestetika.ro care favorizeaza circulatia sangelui, elimina celulita si adipozitatea, redand un aspect placut al pielii si al corpului, in general. Persoanele stresate vor scapa de el, urmand terapia cu laser.


Tratamentul corporal eficient in reducerea celulitei


La Bioestetika.ro, puteti urma un tratament corporal care aduce rezultate bune in lupta cu celulita, si anume radiofrecventa corporala. Acest tratament reduce aspectul de coaja de portocala. Bioestetika.ro propune acest tip de tratament corporal persoanelor care doresc sa reduca aspectul de coaja de portocala, fiind deosebit de eficient in lupta cu orice tip de celulita, chiar si cea in stadiile 3 si 4. Vergeturile sunt, si ele, tratate, cu succes.


Termocuverta este un alt tratament corporal eficient in lupta cu kilogramele in plus. Impachetarile in aceasta patura termica sunt asemanatoare cu efectul de sauna, prin inducerea unui proces de transpiratie intensa, cand se elimina si toxinele acumulate in organism. Dupa ce veti urma tratamentele corporale de la Bioestetika.ro, veti putea purta acea rochita pe care tocmai ati achizitionat-o.


Pentru informatii despre serviciile Bioestetika.ro, puteti intra pe site-ul oficial sau sa sunati la numarul de telefon 0720 226 699, unde puteti face si o programare. De asemenea, orice nelamurire poate fi trimisa pe adresa de e-mail: client@bioestetika.ro.

  172 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings