newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In luna iunie, Dr. Leahu ofera consultatii gratuite la dentist copii


PDF Print
A | a
E-mail
de cliniciledrleahu | Vineri, 17 iunie 2016, 18:34 webReleases | Sanatate

Te asteptam, pana la sfarsitul lunii iunie, impreuna cu cel mic, la o consultatie gratuita la medicul stomatolog pentru copii.  Consultatiile gratuite fac parte din campania de preventie dentara ce se desfasoara in toate clinicile stomatologice Dr. Leahu.

Dr. Diana Diaconu, medic stomatologie copii, ii asteapta pe toti copiii cu varsta pana in 14 ani, la o consultatie de control, unde le va oferi cele mai bune sfaturi pentru a preveni cariile dintilor de lapte, problema cea mai des intalnita la copii. Zana Maseluta, deghizata in medic dentist pentru copii, are grija sa ii castige increderea celui mic, sa il imbie cu povesti si jocuri pentru ca el sa invete rapid si mai eficient cum sa aiba grija de dintisorii lui. 

Toti copiii care vor dinti puternici si sanatosi aleg cabinetele stomatologice Dr. Leahu

Medicii dentisti pentru copii au grija sa ofere cele mai bune si moderne tratamente stomatologice, impreuna cu sfaturi despre periajul dentar. In clinicile Dr. Leahu avem un tel maret – o lume fara carii. Consideram ca un periaj dentar facut corect si mersul la dentistul pentru copii, inca  de la cele mai fragede varste sunt foarte importante pentru atingerea acest ideal. 

Ca parinte, trebuie sa afli ca un consult la stomatologul pentru copii, o data la 6 luni, este o prioritate in dezvoltarea unei danturi sanatoase la maturitate.

Medicul nostru specialist in tratamente dentare pentru copii are mare grija sa transforme stomatologia intr-o joaca, sa le inspire si castige increderea, sa aiba un dialog placut, pentru a le indeparta copiilor orice teama ca se afla in cabinetul unui doctor. 

Si pentru ca in clinicile stomatologice Dr. Leahu cei mici sunt foarte importanti, le-am pregatit spatii special amenajate, cu Lego, creioane, carti de colorat si tabla de scris. 

Dispunem si de cea mai  moderna tehnologie – inhalosedarea,  pentru a rezolva rapid, eficient si fara durere problemele dentare frecvente ale juniorilor (caria de biberon, gingivita, abcesul sau inghesuirile dentare) 


Pachet special pentru stomatologie copii

In cabinetele stomatologice Dr. Leahu, avem pregatit cel mai bun pachet de stomatologie copii, care acopera tratamente dentare pentru cele mai frecvente afectiuni ale lor. In plus, acesta are si un pret avantajos si iti ofera, ca parinte, siguranta ca impreuna puteti sa zambiti sanatos. Iata ce cuprinde:

  • consultatie dentist copii;
  • consultatie specialist ortodont;
  • radiografie dentara panoramica;
  • igienizari (detartraj dentar + periaj+ air-flow);
  • sigilari dinte temporar;
  • extractii dinte mobil;
  • Recall – iti amintim cand trebuie să vii la consult.

Un copil care vine la dentist va fi un adult cu o dantura sanatoasa

Din pacate, sunt parinti care considera ca micile carii aparute pe dintii de lapte nu constituie o problema pentru care trebuie sa mearga la dentistul de copii. Este gresit. In clinicile stomatologice Dr. Leahu iti punem la dispozitie o serie de informatii prin care atragem atentia ca o o carie netratata la timp poate duce la probleme dentare complexe si tratamente stomatologice complicate si scumpe.

Sanatatea dintilor de lapte are un impact covarsitor asupra dintilor definitivi.
  68 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings