newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Produsele cosmetice Sabon aduc ingredientele naturale in ingrijirea zilnica


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 13 iunie 2016, 15:37 webReleases | Sanatate

Sabon logo | Foto: webPR.ro

Ingredientele din compozita produselor cosmetice online disponibile pe site-ul oficial Sabon sunt culese din colturi diferite ale lumii si pastrate pana la utilizarea acestora in compozita cremelor, lotiunilor si altor produse ale magazinului de cosmetice.


Produse cosmetice online si offline

Produse cosmetice online pentru ingrijirea zilnica se pot gasi pe site-ul Sabon.ro, de unde pot fi si comandate. Magazinul online de cosmetice ofera aceleasi colectii, promotii si reduceri ca in magazinele fizice, oferind posibilitarea unei comandari facile, cu livrare acasa sau oricare alta adresa convenabila pentru client. Fie ca cunoasteti deja produsele din gama Sabon si stiti exact ce doriti sa comandati, fie ca doriti sa schimbati produsele folosite in rutina zilnica de ingrijire, Sabon vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma simplu de utilizat, descrieri pentru fiecare gama de produse cosmetice, dar si un ghid de frumusete ce contine articole de interes pentru persoanele preocupate de ingrijirea corpului si o lista cu toate ingredientele folosite in compozita produselor cosmetice marca Sabon.

Pe langa produsele cosmetice dedicate ingrijirii corpului si parului atat pentru domni, doamne si domnisoare, magazinul online de cometice Sabon.ro ofera si articole vestimentare si alte accesorii sau decoratiuni pentru casa. Daca doriti sa oferiti drept cadou produsele cosmetice sau alte articole comandate, Sabon ofera posibilitatea impachetarii produselor cu hartie, panglici si alte accesorii intr-un mod special. Materialele folosite la impachetare sunt reciclate si reciclabile, marca Sabon declarandu-se militant pentru un mediu inconjurator mai bun si pentru protectia animalelor, nerealizand teste ale produselor cosmetice pe animale.


Ingrijire cu ingrediente naturale

In compozitia produselor magazinului de cosmetice Sabon intra o multitudine de minerale, vitamine si alte substante benefice pentru piele. Printre acestea se numara si:

·         Ulei de avocado – acesta confera o hidratare intensa, fiind un emolent bogat in vitaminele A, D si E si lecitina si potasiu. Produsele cosmetice cu ulei de avocado sunt recomandate persoanelor care au pielea uscata sau in cazul arsurilor solare, ingredientul ajutand la refacerea tesutului si regenerarea pielii.

·         Ulei din Aloe Vera- acest ingredient contine numeroase enzime, vitamine, proteine si minerale ce stimuleaza circulatia sangelui, oferind pielii hidratare si catifelare. Este cel mai des folosit in cazul tenului sensibil.

·         Ulei din seminte de struguri – ulei ce ajuta la regenerarea tesuturilor deteriorate si este folosit in compozitia produselor cosmetice pentru tratarea vergeturilor pielii.

·         Ulei de palmier – acest ingredient ajuta la tratarea afectiunilor de piele precum eczeme, acnee si dermatita precum si la refacerea testului afectat de acestea.

·         Extract din ceai negru – folosit de secole in medicina alternativa, acest extract este antiseptic, anti-inflamator si antibacterian si se foloseste deseori in lotiunile pentru ten sensibil, acneic.

·         Sare din Marea Moarta- contine peste 36 de minerale esentiale printre care calciu, magneziu si altele. Produsele cosmetice ce contin sare din Marea Moarta aduc beneficii legate de ameliorarea durerilor musculare si ameliorare  a stresului. 


Folosite in rutina zilnica, produsele cosmetice disponibile online pe site-ul Sabon si offline in magazinele fizice Sabon ofera beneficii reale pentru sanatatea pielii si parului. 

  166 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings