newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: AIRFORCE ONE vine in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de promopr | Vineri, 10 iunie 2016, 13:12 webReleases | Sanatate

AirForcea One este un nebulizator destinat intregii familii, dar care, datorita compresorului puternic poate fi folosit si in unitati medicale pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii. Specialistii de la DeVilbiss au conceput aparatul pentru a fi usor de utilizat inca de cand este scos din cutie. Vine echipat cu tot ceea ce pacientul are nevoie pentru a incepe tratamentul imediat. Kitul de nebulizate include piesa pentru nas, piesa pentru gura cu valva pentru expirare, tub de aer, masca pediatrica si pentru adulti si 5 filtre de aer. De asemenea, AirForce One este echipat si cu o geanta speciala pentru a putea fi transportat oriunde. 

Aparatul de aerosoli AirForce One este dotat cu un kit de nebulizare reutilizabil MedelJet Plus care ofera o respiratie imbunatatita, utilizand un sistem de supapa dubla pentru a imbunatati eficacitatea clinica a tratamentului. Acest sistem este compus dintr-o supapa de inspiratie, care ofera o cantitate mai mare de substanta medicamentoasa sub forma de aerosoli, in timp ce pacientul inspira si o supapa de expiratie pentru a reduce reziduurile atunci cand pacientul expira.
Particulele de aerosoli au o dimensiune optimizata de aproximativ 3,4 µm ceea ce faciliteaza terapia sistemului respirator. Pana la 92,6 % din medicament este aerosolizat intr-o ceata de particule fine.
Aparatul de aerosoli AirForce One produs de DeVilbiss are 1,5 kg si are un design compact ceea ce il face usor de utilizat zilnic in cazul afectiunilor cronice, cum este astmul. Producatorul ofera 3 ani garantie. 
Compania DeVilbiss este unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor medicale destinate tratarii afectiunilor cailor respiratorii. Specialistii care lucreaza in cadrul acestei companii realizeaza dispozitive cu design modern, cu tehnologie de ultima ora fiind mereu atenti la nevoile pacientilor suferinzi. Portofoliul sau cuprinde produse recomandate in terapia somnului, in tratarea bolilor cailor respiratorii, accesorii, dispozitive necesare pentru administrarea oxigenului si echipamente destinate spitalelor.  Majoritatea produselor DeVilbiss sunt produse in Statele Unite ale Americii si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari din intreaga lume. Cel care a fondat afacerea a fost medicul Allan DeVilbiss, care la inceputul anilor 1880, a inventat un atomizor. De-a lungul timpului a incercat sa-si imbunatateasca inventia, transformandu-i designul, dar si tehnologia pe care o folosea.
Aparatul de aerosoli AirForce One de la DeVilbiss se gaseste in magazinul online Feo.ro, dar si la partenerul acestuia www.emag.ro

  57 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings