newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: DermaLife - ”Romanii au inceput sa fie mult mai atenti la preventie, inclusiv in zona de medicina estetica”


PDF Print
A | a
E-mail
de The Public Advisor | Miercuri, 8 iunie 2016, 20:51 webReleases | Sanatate

O parte din echipa de medici DermaLife | Foto: webPR.ro

Specialistii DermaLife, clinica de referinta in zona de sanatate si frumusete a femeii, parte a grupului MedLife, atrag atentia ca romanii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti in ceea ce priveste preventia, inclusiv in zona de medicina estetica. Astfel, potrivit acestora, daca in urma cu cinci ani, peste 80% dintre procedurile care se efectuau in clinicile DermaLife vizau tratarea unei patologii existente, in prezent, procentul acestora a scazut la 40%, concomitent cu cresterea procentului de pacienti care apeleaza la specialistii clinicii in vederea prevenirii unor afectiuni.  Aceste concluzii au fost enuntate in cadrul evenimentului de lansare a campaniei “Nu te mai ascunde! Simte-te bine in pielea ta!”, prin intermediul careia specialistii DermaLife incurajeaza femeile sa isi pretuiasca frumusetea, sa previna imbolnavirea si sa aleaga tratamente sanatoase. Ambasadorul acestei campanii este omul de televiziune, Ilinca Vandici.


Proceduri noi, pentru preventie si tratament, disponibile in clinica Dermalife: Universkin, Platforma laser XEO Cutera si Selena X Magic asigura cele mai noi proceduri disponibile in clinica si care au fost introduse ca urmare a sesizarii acestui trend in crestere al pacientilor care mizeaza pe tratamentele de preventie.

Universkin este denumirea conceptului care presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, in urma unui consult detaliat, medicul dermatolog “creeaza” o formula care sa corespunda cat mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin consta in posibilitatea dermatologului de a combina diversi agenti activi si a folosi diverse concentratii ale acestora astfel incat sa se obtina cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient in parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai noua tehnologie in domeniul tratamentelor LASER, care garanteaza rezultate rapide si durabile. Acesta se foloseste pentru combaterea pielii lasate de pe fata si corp, pentru epilare, tenul patat si neuniform si nu numai, fiind singurul sistem care combina eficienta terapiei, si fara perioada de recuperare post-procedura.

Selena X Magic este cea mai recenta inovatie in domeniul remodelarii corporale. Noua tehnologie reprezinta un tratament intensiv pentru celulita, piele flasca, retentie de apa sau metabolism celular slab, avand rezultate demonstrate clinic.  Acesta foloseste 6 functii integrate, de la ultrasunete de inalta frecventa si radiofrecventa  pentapolara la masaj endormologic si foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de exceptie.

Aditional procedurilor amintite, DermaLife acopera o gama ampla de interventii si tratamente pentru  sanatatea si frumusetea femeii. Astfel, in cadrul DermaLife, pacientii pot beneficia de tratamentul adecvat pentru diverse afectiuni dermatologice comune precum rozaceea, acneea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, se efectueaza tratamente interventionale (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizari, drenaje) precum si examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul si supravegherea periodica a nevilor atipici (“alunite periculoase”) si a cancerului de piele. De asemenea, pacientele au la dispozitie o echipa de medici ginecologi in vederea rezolvarii afectiunilor specifice, dar si medici in sfera de chirurgie mamara pentru o abordare complexa a patologiei femeii.  

Noua echipa de specialisti DermaLife este coordonata de dr. Victor Gabriel Clatici, medic primar dermatolog

Echipei de medici DermaLife i s-au alaturat, recent, mai multi specialisti care vin sa completeze expertiza centrului in vederea gestionarii patologiei femeii.  Membrii echipei sunt: dr. Claudia Ciobanu medic specialist dermato-venerologie, dr. Ana-Maria Draganita medic specialist dermato-venerologie, dr. Nectara Mitroi medic specialist dermato-venerologie, dr. Noela Elena Ionescu medic primar chirugie plastica, dr. Catalin Enachescu medic primar dermatologie, dr. Crenguta Roman medic primar chirurgie plastica, dr. Cristiana Voicu medic specialist dermato-venerologie, dr. Diana Daraban medic specialist dermato-venerolog, Dr. Cristian Ioan Bordea medic primar chirurgie generala, supraspecializare in chirurgie oncologica, Dr. Raluca Vladuta medic specialist dermatovenerologie, Dr. Taliana Camburu medic specialist dermatovenerologie, Prof. Dr. Vasile Horhoianu medic primar obstetrica-ginecologie, Dr. Corina Buse medic primar obstetrica-ginecologie si Dr. Mihaela-Gabriela Margaritescu medic primar obstetrica-ginecologie.  “Lansarea de astazi a campaniei DermaLife <Nu te mai ascunde! Simte-te bine in pielea ta!>, campanie prin intermediul careia femeile sunt incurajate nu doar sa isi pretuiasca frumusetea, ci sa previna si imbolnavirea si sa aleaga tratamente sanatoase este si un bun prilej de a face cunostinta si cu noua echipa de specialisti a clinicii, pe care sunt mandru sa o coordonez si, mai ales, alaturi de care sunt bucuros sa lucrez. Sunt medici tineri, dedicati si profesionisti desavarsiti“ a afirmat doctorul Victor Gabriel Clatici, coordonator dezvoltare medicala DermaLife.

 

Inaugurat in 2011 ca parte a Sistemului medical MedLife, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife este unul dintre centrele de referinta din Romania in materie de servicii integrate pentru sanatatea si frumusetea femeii. Beneficiind de cea mai moderna aparatura medicala, dar si de specialisti de renume  in dermatologie si medicina estetica, clinica pune la dispozitia pacientelor o gama completa de investigatii specifice bolilor de piele si nu numai, de la diagnostic pana la tratament.

In prezent, pacientii pot apela la serviciile DermaLife in cele doua clinici DermaLife, amplasate in Bucuresti (in cadrul Hyperclinicii Baneasa) si Constanta ( in cadrul Hyperclinicii MedLife Constanta) 

 

 

  96 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings