newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: ConsultaClick ofera cele mai bune recomandari pentru programari la un cabinet stomatologic


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Miercuri, 1 iunie 2016, 15:36 webReleases | Sanatate

poza ConsultaClick_CP 2_mai 2016_programari stomatologie | Foto: webPR.ro

Cautarea unui medic dentist poate fi un lucru dificil, obositor si costisitor. Intuind acest lucru, ConsultaClick vine in intampinarea nevoilor pe care clientii sai le-ar putea avea si ofera in mod gratuit cele mai bune recomandari pentru programari la un cabinet stomatologic. In acest sens, platforma ConsultaClick are informatii permanent actualizate despre specialisti in diverse tehnici, precum implant dentar, montarea unui aparat dentar sau albirea dintilor.


ConsultaClick este locul unde pacientii pot gasi cea mai apropiata clinica, pot afla instant pretul unei consultatii, pot vedea orarul fiecarui cabinet stomatologic, dar si parerile altor pacienti referitoare la diversi medici sau proceduri, astfel incat sa faca alegerea perfecta. De asemenea, acestia pot lasa comentarii despre modul in care au fost primiti si tratati la un cabinet stomatologic pe care l-au ales. Filtrarea tuturor acestor informatii se realizeaza extrem de usor chiar si de catre persoanele mai putin familiarizate cu mediul online.


Sistemul de programari la un cabinet stomatologic este foarte bine pus la punct pe platforma ConsultaClick. Imediat ce pacientul a reusit sa aleaga o clinica si sa se decida asupra unui medic, isi poate seta singur programarea in functie de ora si ziua dorita completand un scurt formular care trebuie sa contina numele pacientului, data nasterii, o adresa de e-mail si un numar de telefon.


Pana la acest moment, pe platforma ConsultaClick s-au realizat peste 50 000 de programari. Totul se desfasoara simplu si rapid, in numai cateva minute si nu costa nimic. ConsultaClick este unica si cea mai eficienta platforma de acest fel din tara noastra, fiind locul unde orice persoana isi poate gasi medicul potrivit si isi poate face singur programarea, indiferent ca are nevoie de aparat dentar, implant dentar sau albirea dintilor.


Pentru mai multe informatii legate de platforma, medici si cabinete stomatologice, accesati site-ul oficial al companiei.


ConsultaClick -€“ Peste 4.000 de medici din 295 de clinici. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste si programeaza-te online!


  157 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings